Cristiano Ronaldo Erik ten Hag Manchester United Old Trafford Anglia

VIDEO Le-au trecut fiorii pe șira spinării! Strigătul lui Erik ten Hag din timpul unui antrenament a demascat situația lui United

Manchester United nu se află în cea mai bună formă a sa, a terminat pe șase sezonul trecut și Erik ten Hag se luptă să readucă "diavolii roșii" pe prima treaptă a fotbalului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 15:14
Data actualizarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 15:14

Anunțat oficial la începutul lunii iulie, noul tehnician de pe Old Trafford a susținut deja primele antranamente cu jucătorii "diavolilor roșii", iar pe internet a apărut un videoclip când antrenorul a țipat la fotbaliștii săi.

„Hei, facem prea multe greșeli!”, a strigat Ten Hag la echipă, potrivit unei postări de pe Twitter.

Ronaldo nici măcar nu a participat la antrenamente

Până acum, Cristiano Ronaldo nu a fost la niciun antrenament susținut de Erik Ten Hag la Manchester United, conform Daily Mail. Gestul pe care l-a făcut starul portughez anunță dorința de a părăsi gruparea, dar, în același timp ar putea anunța și performanțele slabe ale clubului care în urmă cu câțiva ani se bătea la titlu.

Fabrizio Romano a scris pe Twitter acum câteva zile că Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo, a rămas la varianta în care caută echipe disponibile pentru a-l primi pe superstar. Fostul fotbalist de la Real Madrid este disperat să joace în Champions League, iar Manchester United nu-i poate satisface dorința respectivă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies