Interzisi pe viata de pe stadion! Vezi la ce poate duce batalia de la West Ham-Millwall!

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 August 2009, 18:13

Ministrul Sportului din Anglia, Gerry Sutcliffe, a fost ingrozit de batalia de la partida dintre West Ham si Millwall, din Cupa Ligii, informeaza Sky Sports.
 

Oficialii ministerului au anuntat ca vor sprijini Federatia Engleza de Fotbal in ancheta, for care a propus ca suporterii violenti sa fie interzisi pe viata pe stadioane.

"Scenele care au avut loc noaptea trecuta sunt o rusine pentru fotbal. Vrem sa-i identificam pe vinovati, iar acestia sa fie pedepsiti. Am facut un mare progres in ultimii 20 de ani in privinta huliganismului si nu vom tolera o revenire in anii 80, cand acest fenomen afecta sportul. Niciodata nu vom opri lupta impotriva violentelor din fotbal", a spus Sutcliffe.

Anglia intentioneaza sa organizeze Campionatul Mondial din 2018, iar purtatorul de cuvant al comitetului de organizare a spus ca este dezamagit ca un grup mic de fani poate afecta imaginea a milioane de suporteri.

Reprezentantii clubului West Ham United au anuntat ca au oferit politiei toate imaginile pe care le-au avut la dispozitie si vor ajuta autoritatile in desfasurarea anchetei.

"Scopul nostru este ca fanii sa se bucure de fotbal intr-un stadion sigur. Toti suntem socati de ceea ce s-a intamplat. Majoritatea celor care au fost la meci sunt suporteri loiali, iar un grup mic a provocat toate problemele", a afirmat directorul executiv al gruparii, Scott Duxbury.

Sursa: Newsin

Cer noros, averse, vânt puternic şi descărcări electrice în Capitală, până duminică seara
BRAT
Modifică setările cookies