Dorit în Arabia Saudită și MLS, Kevin de Bruyne și-a decis viitorul

Kevin De Bruyne Manchester City Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 17:20
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 17:24

Kevin de Bruyne (33 de ani), starul lui Manchester City și al naționalei Belgiei, a vorbit deschis despre viitorul său.

În această vară, belgianul va intra în ultimul an de contract cu Manchester City, echipă pentru care evoluează din 2015, și s-a vorbit din ce în ce mai mult despre posibilitatea ca De Bruyne să plece de pe Etihad spre Arabia Saudită sau Major League Soccer.

Totuși, acesta își dorește să rămână în continuare la Manchester City. Kevin de Bruyne spune că nu a lăsat niciodată de înțeles că ar vrea să plece de la echipa care a dominat fotbalul din Premier League în ultimii ani.

Kevin de Bruyne: ”N-am spus niciodată că vreau să plec”

Totuși, mijlocașul spune că nu ar refuza o propunere din zona Golfului dacă ”o sumă absurdă” i-ar asigura viitorul familiei sale.

„Da, da! Am citit o grămadă de titluri despre un transfer în Arabia Saudită, dar eu n-am vorbit cu nimeni. Dacă e o ofertă bună și îi spui lui Pep Guardiola că vrei să pleci, atunci va fi posibil. Poate fi diferit la alte cluburi, dar eu n-am spus niciodată că vreau să plec. 

Am bani mai mult decât suficienți, dar dacă vine o sumă absurdă, atunci este și pentru familia mea, rudele mele, nepoții mei, strănepoții mei și prietenii mei”, a spus Kevin de Bruyne, potrivit HLN.

Accidentat în prima parte a sezonului precedent, belgianul Kevin de Bruyne a reușit să bifeze 26 de partide pentru echipa sa de club, reușind să marcheze de șase ori și să ofere 18 pase decisive.

De Bruyne joacă la Manchester City din 2015, timp în care a reușit să câștige de șase ori titlul, de două ori FA Cup, de cinci ori Cupa Ligii și de două ori Supercupa Angliei. În sezonul trecut, belgianul a câștigat pentru prima oară în cariera sa Liga Campionilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!