Dependenta venita din autocarul lui Newcastle: "Shearer, Owen si Bellamy au participat si ei!" Secretele unui jucator care a pierdut milioane de euro:

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Noiembrie 2013, 14:54

	Dependenta venita din autocarul lui Newcastle: "Shearer, Owen si Bellamy au participat si ei!" Secretele unui jucator care a pierdut milioane de euro:

►O Țîră de Olanda! Românul e titular duminică, în direct la Sport.ro și Voyo.ro: 13:30 ADO Den Haag – Ajax și 15:30 Feyenoord – PSV

Michael Chopra, fost atacant al celor de la Newcastle, a ajuns sa fie dependent de jocurile de noroc dupa perioada in care si-a facut junioratul pe St. James Park.

Din cauza timpului pierdut pe drum atunci cand aveau meciuri in deplasare, jucatorii au gasit un mod inedit de a se distra si, mai ales, de a lega prietenii...prin poker.

Starurile lui Newcastle pierdeau si 30.000 de mii de lire la o singura mana in autocarul echipei si au dezvoltat strategii de pariere.

Chopra a dezvaluit ca a ajuns sa fie dependent de jocurile de noroc pentru ca atunci cand si-a facut junioratul la Newcastle, jucatorii mai mari l-au convins sa joace poker. Printre ei se aflau si Alan Shearer, Craig Bellamy, Michael Owen si Kiero Dyer care jucau zeci de mii de lire la o singura mana in autocarul echipei.

"Cred ca am pierdut  2 milioane de lire in toata acesta perioada. Am inceput sa pariez pe la 17 ani, faceam o deplasare cu echipa mare si se juca poker in tot autocarul, m-au convins sa joc si eu.

Starurile din acea perioada erau Alan Shearer, Kieron Dyer, Titus Bramble, Craig Bellamy - nume uriase, iar Michael Owen a venit la echipa patru ani mai tarziu. Se pariau zeci de mii de lire, mergeam dimineata la banca si scoteam bani, inainte de deplasare.

Asa ne imprieteneam noi, luand bani unii de la ceilalti, dar si radeam de acest lucru si de fetele pe care le faceau cei care pierdeau. La 18 ani am realizat ca este un lucru rau pentru ca mi-am dat seama ca eram deja dator 85.000 de mii de lire."

"Ajunsesem in punctul in care imi puneam alarma sa sune la 3-4 dimineata doar ca sa pot paria pe meciuri din America de Sud. Pariurile imi acaparasera viata!", a declarat fostul jucator al lui Newcastle pentru Mirror.

Michael Chopra joaca acum la Blackpool, in Championship.

Cîțu, criticat în PNL: Atitudinea asta de tip Băsescu, complet falimentară
BRAT
Modifică setările cookies