VIDEO Cel mai bizar gol al anului vine din Anglia: "N-am văzut în viața mea așa ceva"

Barnsley Sam Cosgrove Wycombe Anglia Golul marcat de Barnsley contra lui Wycombe / Foto: Twitter @BarnsleyFC
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Noiembrie 2023, 11:35
Data actualizarii: Miercuri 29 Noiembrie 2023, 11:35

Barnsley a obținut victoria contra lui Wycombe după un gol bizar marcat în prelungirile partidei contând pentru runda #20 din League One, al treilea eșalon al Angliei.

Barnsley s-a impus cu 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Sam Cosgrove, iar momentul a devenit viral pe rețelele sociale.

Cel mai bizar gol al anului vine din Anglia: "N-am văzut în viața mea așa ceva"

În minutul 90+1, Maksymilian Stryjek, portarul lui Wycombe, a încercat să tragă de timp și a ținut mingea la picioare înainte să o ia în brațe. Când a văzut că Sam Cosgrove se apropie periculos de el, goalkeeper-ul polonez s-a aplecat, a luat mingea în mână, însă s-a prăbușit pe gazon și a scăpat balonul după un contact ușor cu adversarul.

Arbitrul nu a dictat fault în atac, iar Cosgrove a luat mingea și a marcat pentru 1-0 în poarta goală. Ulterior, Harry Boyes, fundașul lui Wycombe, a văzut al doilea cartonaș galben pentru proteste și a fost eliminat.

Matt Bloomfield, antrenorul lui Wycombe, s-a arătat uluit de golul încasat de formația sa: "Am primit un gol în seara asta pe care nu l-am mai văzut în viața mea". Totuși, tehnicianul spune că s-ar fi așteptat ca arbitrul să dicteze fault la faza respectivă: "Am văzut o mulțime de situații în care atacanții intră în portarii adverși, iar de obicei se dă fault. E foarte dezamăgitor să încheiem așa un meci".

Grație victoriei in-extremis de marți seară, Barnsley a urcat pe locul 7 în League One, cu 31 de puncte, la doar două lungimi în spatele ultimei poziții care duce în play-off-ul pentru promovarea în Championship.

De partea cealaltă, Wycombe ocupă locul 15, cu 22 de puncte, la șase lungimi peste prima poziție retrogradabilă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!