Ce a făcut Tottenham, echipa care-l vrea pe Radu Drăgușin, în ultimul meci din 2023

radu dragusin Premier League Tottenham - Bournemouth Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Decembrie 2023, 18:09
Data actualizarii: Duminica 31 Decembrie 2023, 18:08

Tottenham Hotspur a întâlnit-o pe Bournemouth în etapa #20 din Premier League.

Cele două echipe s-au confruntat pe ”Tottenham Hotspur Stadium” într-un meci arbitrat de Simon Hooper. La capătul celor 90 de minute, Spurs a reușit să o învingă cu 3-1 pe Bournemouth.

Ce a făcut Tottenham, echipa care-l vrea pe Radu Drăgușin, în ultimul meci din 2023

Tottenham a deschis scorul în minutul 9, grație reușitei lui Pape Sarr. În repriza secundă, Heung-Min Son a dus scorul la 3-0 în minutul 72, iar Richarlison a făcut 3-0 opt minute mai târziu.

Bournemouth a redus din diferență pe final, mai exact în minutul 84, prin golul lui Alex Scott, doar că tabela de marcaj a rămas nemodificată până la fluierul de final al lui Simon Hooper.

Spurs se află, așadar, pe locul cinci în clasamentul eșalonului de top al Angliei, cu 39 de puncte obținute după 20 de etape. 12 victorii, trei remize și cinci eșecuri a înregistrat Tottenham până acum.

Agentul lui Radu Drăgușin a dat verdictul după ce Fabrizio Romano a scris că fotbalistul s-a înțeles cu Spurs

În ultimele zile, jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, a tot scris despre situația lui Radu Drăgușin, dezvlăluind faptul că internaționalul român e pe cale să prindă un transfer la Tottenham Hotspur în Premier League.

Duminică după-amiază, în jurul orei 15:00, Fabrizio Romano a postat din nou un mesaj pe platforma Twitter/X în care a subliniat faptul că Tottenham s-a înțeles cu Radu Drăgușin și negociază suma de transfer cu Genoa.

Iar Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, a venit cu reacția și a precizat faptul că lui nu i s-a comunicat nicio informație cu privire la faptul că stoperul a bătut palma cu Tottenham Hotspur.

CE A SPUS FLORIN MANEA - AICI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!