"Cat de mare e, de fapt, Guardiola?" Analiza dupa o noua eliminare DRAMATICA din Champions League

"Cat de mare e, de fapt, Guardiola?" Analiza dupa o noua eliminare DRAMATICA din Champions League

Esecul lui Guardiola din Champions League – un nou esec – ne permite sa vorbim despre el si altfel.

Mai intai incet, in soapta, ca in biserica, nu cumva sa te auda cineva. Dar iti poti permite sa intrebi, chiar cu riscul de a fi excomunicat din religia fotbal, un lucru nevinovat si simplu: cat de mare e, de fapt, Guardiola? Tronc! Dupa ce ai terminat de pus intrebarea, intr-o liniste mormantala, odata cu ultimul viraj din aer al unei muste care se forteaza sa nu mai scoata niciun zgomot, toate privirile se vor intoarce spre tine. Intrebarea ta este aproape automat considerata ofensa la Guardiola si instantaneu ti se raspunde cu o intrebare: „Ce ai, ma, cu Guardiola?”

CITESTE CONTINUARE PE Hoffline.ro

Dar in lumile inca libere poti insista cu o intrebare: cat de mare e Guardiola? Cel mai potrivit raspuns este copilarescul „Atat de mare!” insotit de gestul care sugereaza o dimensiune. Guardiola e mare, foarte mare, dar nu poate fi masurat nici cu centimetrul, nici cu rezultatele..

Guardiola poate fi masurat cu termometrul. E fierbinte! Arde. Arde el si arde in jurul lui. Traieste intens, creeaza, e mereu in cautari. Guardiola e omul care isi inventeaza o echipa dupa schema Guardiola, foarte multi o admira, insa doar el o poate aplica. Pastreaza o mana de jucatori, pe restul ii transforma dupa filosofii suprarealiste si ca sa isi incheie opera isi mai aduce exact jucatorii pe placul lui. Pe bani multi.

CITESTE CONTINUARE PE Hoffline.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dosarul Colectiv, răsturnare de situație pentru Piedone. Instanța va discuta reunirea cauzelor
BRAT
Modifică setările cookies