”Agentul a confirmat!”. Unde va juca Firmino, după ce s-a scris că e dorit la Real Madrid și în Arabia Saudită

Roberto Firmino Liverpool Real Madrid Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 09:44
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 09:44

Roberto Firmino (31 de ani) a luat o decizie cu privire la cariera sa, în ultimele luni de contract cu Liverpool.

Chiar dacă s-a scris că e dorit de Real Madrid în fereastra de transferuri din iarnă, brazilianul a rămas la Liverpool, unde-și dorește în continuare să joace, chiar dacă în ultimul sezon părea să-și fi pierdut postul de titular.

Liverpool, aproape de un acord cu Firmino!

În ultimele zile au existat zvonuri legate de o discuție pentru prelungirea contractului cu Liverpool. Cele două părți sunt aproape de a ajunge la un acord, scrie jurnalistul Florian Plettenberg, pe pagina sa de Twitter, care notează că ”agentul său a confirmat”.

Pe lângă Real Madrid, Firmino a mai avut o altă oportunitate de a pleca de la Liverpool. Echipe din zona Golfului au fost interesate de atacantul sud-american.

Firmino joacă la Liverpool din 2015, an în care a fost transferat pentru 41 de milioane de euro de la Hoffenheim. În prezent, sud-americanul este evaluat de site-urile de specialitate la 28 de milioane de euro, asta în condițiile în care, în urmă cu trei ani, era cotat la o sumă mult mai mare: 90 de milioane de euro.

”Bobby”, așa cum este poreclit de fanii lui Liverpool, se poate lăuda cu cele mai mari performanțe din istoria recentă a ”cormoranilor”. Este o piesă importantă în echipa construită de Jurgen Klopp pe Anfield, care a câștigat toate trofeele puse în joc, pe plan intern și extern

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!