(P) Sportul la care Romania a devenit campioana mondiala chiar in Rusia!

(P) Sportul la care Romania a devenit campioana mondiala chiar in Rusia!

La fotbal n-am reusit, dar la altele ne descurcam binisor! Romania s-a intors recent din Rusia cu titlul mondial la pescuit la rapitori, din barca.

Echipa nationala a Romaniei a reusit sa castige titlul mondial la Campionatul de pescuit la rapitori, din barca, desfasurat in Rusia, pe lacul Konakovo.

Echipati cu scule de pescuit, rabdare, multa bunadispozitie si sprijiniti de Neumarkt, sustinatorul Lotului National de Spinning, romanii au reusit sa isi adjudece titlul, aratandu-si "skill-ul" capatat in anii in care au participat la Campionatul National organizat de Liga Romana de Spinning.

Pescarii romani s-au bucurat pe lac de gustul puternic si amarui, apoi de cel dulce al victoriei impotriva competitorilor din Rusia, Polonia, Franta, Lituania, Ungaria, Estonia, Cehia, Italia si chiar SUA si Africa de Sud. 150 de pescari specialisti au participat la competitia de pe Konakovo.

Lotul de nota 10 al Romaniei a participat la a 10-a editie a Campionatului Mondial si a fost compus din Eugen German – Cristi Dragota, Andrei Sava – Robert Boanta,  Petre German – rezerva, Lucian Constantin – capitanul echipei, Rares Boeriu – manager lot.

Clasamentul general

1. Romania
2. Polonia
3. Rusia
4. Franta
5. Belarus
6. Lituania
7. Ungaria
8. Estonia
9. Cehia
10. Italia

Romanii s-au descurcat foarte bine si la categoria individual, echipa formata din Robert Boanta si Andrei Sava clasandu-se pe locul 2, iar cea in care Cristian Dragota si Eugen German au facut pereche s-a clasat pe locul 5.

Neumarkt sustine de mai bine de 7 ani pescarii romani si Liga de Spinning, atat in cadrul celor 10 etape desfasurare in Campionatul National de Spinning, cat si la cel Mondial.

 

 

 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies