VIDEO INTERVIU cu Mutu la primul gol dupa 319 zile: "E cea mai fericita zi pentru mine din 2010!" Vezi cui a multumit!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2010, 22:11
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2010, 22:15

Adrian Mutu e in culmea fercirii dupa ce a reusit sa marcheze primul gol de la expirarea suspendarii.

"Multumesc fanilor ca m-au sustinut in timpul si dupa suspendare. Este cea mai frumoasa zi pentru mine in 2010, una din putinele zile fericite, bine ca se termina acest an. Cu echipa Cagliari a fost greu, stiam ca nu va fi usor, insa victoriile obtinute mai greu sunt mai frumoase. Gilardino? Cand va reveni isi va relua postul, el este cel mai bun", a declarat Mutu imediat dupa meci.

"Sper sa fiu transferul iernii pentru Fiorentina. Ma bucur ca am dat golul victoriei, aceste trei puncte sunt imprtante pentru noi. Fizic, sunt destul de bine. Problemele mele? Sunt om, am facut greseli. Fiorentina a avut un start greu de sezon, nu ne asteptam la atatea probleme, eram obisnuiti cu locurile de cupe europene. Mihajlovic a fost foarte important in revenirea mea, m-a aparat in public cand putini au facut-o. A fost minunat si ii multumesc. Golul asta e pentru el" a mai spus Mutu.

"Mutu a suferit atat de mult in ultimele luni, sunt foarte bucuros pentru el. In imbratisarea cu Mutu era toata stima pentru un jucator care este foarte important si a suferit atat de mult in aceasta perioada. Mutu este puternic, nu a spus niciodata ca vrea sa se lase de fotbal pentru ca stia ca va reveni", a declarat Mihajlovici. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!