Probleme pentru Badr Hari - A recunoscut ca A DAT MITA! Vezi cati bani a platit

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2010, 12:04
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2010, 14:07

Problemele cu legea care l-au tinut pe Badr Hari departe de Final 8 continua! Luptatorul marocan nascut in Olanda a recunoscut ca incerca sa il plateasca pe bodyguard-ul care l-a acuzat ca l-a batut pentru ca acesta sa-si retraga plangerea!

Luptatorul de K-1, Badr Hari, l-a platit pe omul de la intrarea din clubul din Amsterdam pentru ca acesta sa taca! Hari a recunoscut ca i-a oferit 5000 de euro pentru ca acesta sa-si retraga plangerea.

Hari este in continuare suspect de asalt asupra bodyguardului. Acesta nu l-a lasat pe Hari si pe un prieten al acestuia in club din cauza imbracamintii. A fost atacat apoi si a ajuns in spital. Dupa incident, Hari a plecat in Maroc.

Acuzatorul le-a spus politistilor ca Hari l-a asaltat insa si-a retras declaratia in Octombrie. La putin timp dupa aceea, Hari s-a intors. Luptatorul s-a dus la sectia de politie si a fost pus dupa gratii pentru cateva saptamani pe timpul investigatiilor. Hari a fost eliberat insa investigatia continua. Hari a negat initial orice implicare insa apoi recunoscut ca a fost la locatie insa spune ca nu l-a atacat pe bodyguard.

Avocatul lui Hari, Benedicte Ficq a dezvaluit ca 'banii chiar au ajuns la bodyguard. Acesta a cerut initial 15.000 de euro. Asta a fost pentru ca sa-l opreasca din a raspandi zvonuri si sa nu mai sustina ca Hari l-a batut, lucru fals. Asta i-a patat reputatia lui Badr. De asta s-a gandit Hari ca e bine sa-l plateasca. Nu a fost mita sau pentru a ascunde adevarul.'

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!