LUPTA ZILEI - Crezi ca a reusit sa isi revina dupa o astfel de lovitura?

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2010, 10:07
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2010, 10:55

Sezonul 12 din The Ultimate Fighter a ajuns la final si are un castigator clar! Iar meciul decisiv a fost extraordinar dupa cum se poate vedea si in poza! Cel care receptioneaza lovitura e Jonathan Brookins, un maestru in Jiu-Jitsu de doar 25 de ani! Vezi daca a reusit sa isi revina dupa acea lovitura

Batut in trecut de cel mai bun luptator din lume la categoria categoria lor, anume Jose Aldo, Jonathan Brookins si-a revenit si a castigat sezonul 12 din The Ultimate Fighter, reusind sa ia coroana reality-show-ului facut de UFC dupa o victorie prin decizie unanima impotriva lui Michael Johnson.

A fost o demonstratie impresionanta a lui Brookins, care a reusit sa supravietuiasca chiar daca a parut ca a fost lovit puternic in prima runda, insa a reusit sa revina si sa castige urmatoarele 2 runde si decizia.

"Mai am foarte mult de progresat." a spus la final. "As vrea sa invit pe toata lumea sa ma insoteasca in aventura pentru ca am foarte multe de invatat."

Johnson l-a lovit puternic pe Brookins cu o stanga in startul luptei si a continuat sa trimita lovituri puternice care si-au atins tinta. Brookins tinea mainile jos si barba sus si era usor de lovit. Brookins a incercat apoi un takedown dar adversarul sau era mai mare, mai puternic si nu a avut probleme in a ramane in picioare.
Cu cat se consuma mai mult timp din prima runda, Brookins parea din ce in ce mai ametit iar Johnson continua sa trimita lovituri puternice. A reusit insa sa supravietuiasca acestei runde.

"Am fost surprins, " a spus americanul. "Un meci tipic pentru Michael Johnson care bate adversarii. Ma gandeam ca nu trebuie sa imi dezamagesc familia - erau aici in primul rand."

La inceputul rundei a doua, Brookins a reusit sa intoarca totul. De data aceasta a mers takedownul si a dat cateva lovituri de pumn. Brookins a dominat apoi timp de 3 minute la podea si, chiar daca Johnson a reusit pentru putin timp sa se ridice, Brookins l-a dus din nou la podea. Pe cat de dominant a fost Johnson in prima runda, Brookins a fost si mai si in actul secund.

Johnson a inceput runda a 3-a cu o combinatie buna insa Brookins a incercat un  single-leg takedown si dupa 45 de secunde Johnson era deja cu spatele pe podea. Chiar daca nu a produs prea multe pagube la podea insa a controlat lupta, Johnson nereusind mai nimic cat adversarul a fost deasupra. Ca si in runda a 2-a, Johnson s-a ridicat in picioare doar pentru a ajunge din nou la podea.

Scorurile judecatorilor au fost 29-28, 29-28 si 29-27 pentru Brookins.

Cei doi au petrecut 6 saptamani traind si antrenandu-se impreuna in casa Ultimate Fighter si au dat tot ce aveau in Octagon. Dar numai unul putea sa fie castigatorul si Brookins a demonstrat ca merita, aratand o inima mare si mult talent si devenind o promisiune mare pentru UFC.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!