Bute putea sa se bata pe Ghencea: vezi ce a preferat sa faca cu banii pentru meci!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2010, 14:15
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2010, 14:29

Cativa din prietenii lui Bute cu afaceri in Romania au strans banii pentru ca meciul sa fie difuzat de televiziunea nationala, insa suparat de lipsa de interes Lucian a preferat sa doneze banii unor copii nevoiasi! Romanul ar fi putut boxa pe Ghencea!

"Am fost cu Lucian in primavara la premierul Emil Boc, la sediul Guvernului, sa vorbim cum facem ca meciul lui Lucian sa aiba loc in Romania, undeva in luna iunie. Si premierul mi-a promis ca se va face, dar nu a fost asa, dupa cum ati vazut.

Variantele erau ca meciul sa se dispute pe un stadion din Bucuresti, probabil pe stadionul Stelei, sau in cel mai rau caz la Sala Polivalenta.

Am discutat cu Emil Boc sa facem un show total. Boc a fost incantat de idee si amm incercat acolo sa identificam sursele de venit: premierul ne-a spus ca o parte din bani vor fi de la buget si pentru cealalta parte va trebui sa gasim sponsori.

Suma de care vorbim este 4 milioane de euro. Asta nu doar meciul, ci cu tot ce inseamna pregatiri, show-ul, deplasarile. Am fi avut practic o gala la cheie. Vorbisem si cu cea mai tare televiziune din Statele Unite sa vina sa transmita din Romania.

Dar lucrul asta nu este pierdut nici acum. Daca se gasesc bani, Lucian ar fi foarte bucuros sa vina in Romania.
TVR sunt vinovati pentru situatia in care s-a ajuns si trebuie sa le fie rusine de ceea ce fac. TVR nu are voie sa spuna ca nu a gasit 100.000 de euro pentru Bute. Din informatiile pe care le am, TVR a dat 35 de milioane de euro pentru drepturile de televizare din Liga Campionilor si au facut profit. De ce din acest profit nu l-au transmis si pe Bute in Romania?" a declarat Rudel Obreja pentru Adevarul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!