Olaroiu are MILIOANE de motive sa nu vina la nationala! Marire INCREDIBILA de salariu la arabi! Ce contract a primit
26 2017 10:07

Olaroiu are MILIOANE de motive sa nu vina la nationala! Marire INCREDIBILA de salariu la arabi! Ce contract a primit

Nici macar nationala Emiratelor n-a reusit sa se atinga de Cosmin Olaroiu.

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Cosmin Olaroiu a fost dorit de fanii nationalei in locul lui Daum, insa FRF a anuntat ca nu isi permite sa-l ia pe antrenor de la Al Ahli Dubai.

Si nationala Emiratelor l-a pus primul pe lista, insa nici macar sefii federatiei de acolo nu au reusit sa se atinga de salariul castigat de Olaroiu in prezent. "E imposibil de luat", scrie Sport365 din Emirate.

Intrat in ultimul an de contract cu Al Ahli, salariul lui Olaroiu a crescut la 6,5 milioane de dolari pe an, o suma pe care putini antrenori din lume o castiga in acest moment.

Gino Iorgulescu, prieten bun cu Olaroiu, spunea ca antrenorul putea fi convins sa vina la nationala, daca Razvan Burleanu mergea la Dubai sa negocieze. "Burleanu trebuia sa insiste. Au fost discutii, dar trebuia insistat mai mult. La un moment dat va ajunge la nationala", a spus seful LPf.

 2 comentarii
  • 26 2017
    fds gino e prieten bun numai cu gunoaie de oameni :))))))))))))))))...
  • 26 2017
    harpa-force laa ma ca la adus pe contra ce dak a distrus dinamo si mai rau decat era nationala ce are macar se-a indeplinit omu visu de ajunge la nationala miruta la dinamo se merge pe nepotisme nu pe performanta sau merite azii pe fata ne frecam :) un antrenor de valoare ca cu M lucescu mosneag ce sa mai faci trebuia convin sau adus un om care face echipa care atac nu care se apara vb aia dak e meciu frumos si nu te aperi ii dai credibiliatate antrenorului da dak ai 2 ocazii pe mecii si aia 20 chiar dak astigi tot raane cv pe suflet ca nu esti de nationala acolo se cere maximu ca ai de unde alege 18 mil de romani alege sa faci o echipa cosmine care sa nu se apare taica...
Reacția violentă a unui taximetrist, când i se cere să pornească aparatul de taxat. ”Vrei să te dau altfel jos?”
BRAT