Un politist care a aparat Capitoliul de REVOLTA a murit la 5 zile dupa atac. Motivul NEASTEPTAT pentru care s-a stins din viata

Un politist care a aparat Capitoliul de REVOLTA a murit la 5 zile dupa atac. Motivul NEASTEPTAT pentru care s-a stins din viata

Politia din Washington a raportat decesul ofiterului Howard Liebengood, care a luat parte la asaltul de miercuri al sustinatorilor lui Donald Trump.

Liebengood e al doilea politist care a aparat Capitoliul de furia multimii si care si-a pierdut viata. Daca primul a fost ranit in timpul conflictului, al doilea a decedat din motive misterioase, prin sinucidere. Duminica, autoritatile americane au anuntat disparitia lui Howard (51 de ani), fara insa sa ofere detalii despre cauza decesului.

Dupa numai 24 de ore, s-a facut lumina in acest caz, un purtator de cuvant al familiei lui Liebengood precizand ca acesta s-a sinucis, lasand in urma sotia si fratii care nu inteleg care a fost motivul acestui gest radical. "Familia a suferit o pierdere devastatoare si solicita discretie pentru a se putea reculege in privat", a mentionat acelasi purtator de cuvant.

Conform presei americane, Howard Liebengood avea o experienta de 15 ani si era fiul unui fost politist care a fost insarcinat la randul lui cu apararea institutiilor importante din capitala Washington DC.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Zonele riscante din UE vor fi marcate pe harta restricțiilor cu roșu închis. Ce țări intră în această categorie
BRAT

Modifică setările cookies