erou poveste Virale

Povestea uluitoare a barbatului FARA CASA care a salvat 16 vieti si a devenit EROU. Acum lumea il cauta pe strada ca sa-i multumeasca

Intreaga America a fost sensibilizata de cazul barbatului fara adapost care a salvat dintr-un incendiu mai multe animale prinse in capcana.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 16:15
Data actualizarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 16:19

Keith Walker (53 de ani) e numele americanului care traieste pe strazi (homeless) care si-a riscat viata pentru a scoate dintre flacari 16 caini si pisici aflati in interiorul unei cladiri care a luat foc. Doar intamplarea a facut ca Keith sa fie prin zona, alaturi de cainele sau pitbull (pe care il lasa deseori la acel adapost, peste noapte), iar instinctul i-a spus ca trebuie sa actioneze, in ciuda pericolului evident la care s-a expus.

  • Povestea uluitoare a barbatului FARA CASA care a salvat 16 vieti si a devenit EROU. Acum lumea il cauta pe strada ca sa-i multumeasca

"Eram speriat, nu am de gând să mint. Mi-a fost foarte frică să intru in acel fum. Dar Dumnezeu m-a pus acolo pentru a salva acele animale", a spus Walker pentru CNN.  "Dacă iubești un câine, poți iubi pe oricine din lume. Câinele meu este cel mai bun prieten al meu și nu aș fi aici fără el, așa că știam că trebuie să-i salvez pe toți ceilalți câini", a completat el.

Din fericire, adapostul W-Underdogs distrus aproape total era la doar o săptămână distanță de mutarea în noua sa unitate din Atlanta, unde se află si acum animalele. "El este îngerul nostru păzitor”, au declarat cei care se ocupa de adapost.

Drept multumire pentru gestul sau eroic, Keith Walker este acum o adevarata vedeta locala, fiind cautat de diverse persoane care vor sa-i daruiasca fel de fel de lucruri. De asemenea, s-a initiat si o campanie de strangere de fonduri pentru barbatul care n-are unde sa locuiasca.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies