Mesajul hackerilor de la Anonymus pentru miliardarii care au dat pentru Notre Dame! Ce se intampla cu banii donati

Mesajul hackerilor de la Anonymus pentru miliardarii care au dat pentru Notre Dame! Ce se intampla cu banii donati

Hackerii au luat atitudine.

Una dintre cele mai cunoscute biserici din lume, catedrala de la Notre Dame, a luat foc saptamana trecuta, toata structura de lemn fiind facuta scrum dupa un foc pornit de la instalatia electrica.

In doar cateva zile de la teribilul eveniment s-a strans un munte de bani pentru reconstruirea catedralei. Un miliard de euro din donatii, de la diferiti miliardari, dar si de la oameni simpli. Reactiile oamenilor au fost insa impartite, multi considerand ca nu era nevoie de acesti bani.

Cei mai cunoscuti hackeri din lume, cei de la Anonymus, au lansat mai mult mesaje la adresa miliardarilor care au donat chiar si sute de milioane. Acestia i-au anuntat ca ar fi bine sa faca ceva cu adevarat constructiv cu banii lor. "Suntem siguri ca cei care mor de foame sau care traiesc de la salariu la salariu se simt mult mai bine ca va fi reconstruita o cladire", spun acestia.

Nici Papa si Vaticanul nu au scapat de mesajele hackerilor. "Aveti sute de miliarde in conturi si acceptati bani de la oameni? De ce nu donati banii stransi oamenilor care mor de foame?", e mesajul Anonymus.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies