Ele imblanzesc MASTODONTII pe roti! Cele mai SEXY romance soferite de TIR, adunate la un loc

Ele imblanzesc MASTODONTII pe roti! Cele mai SEXY romance soferite de TIR, adunate la un loc

O initiativa laudabila din social media s-a concretizat cu primul calendar al celor mai frumoase femei care conduc masini de mare tonaj.

Meseria de sofer de tir pare sa fie una destinata exclusiv barbatilor, insa nu este deloc asa, multe reprezentante ale sexului frumos alegand sa faca transport international prin intreaga Europa. De aici a venit si ideea de a grupa cele mai sexy soferite intr-un calendar pentru anul 2021, in urma unui sondaj pus la cale de Ilie Matei, cunoscut pe Facebook drept "Omul Soselelor". 

Astfel, counitatea extrem de unita a soferilor profesionisti s-a pus pe vot, iar castigatoare a fost desemnata Diana Stoian Catrinoi (foto sus) din judetul Neamt. Aceasta are 26 de ani si conduce de aproape patru ani, acumuland deja aproximativ 800.000 de kilometri. Interesant e faptul ca actualul sau job n-are nici o legatura cu studiile pe care le-a facut, Diana fiind absolventa a unei scoli potliceale sanitare. Conform propriilor declaratii, ea n-a fost initial pasionata de condus, insa aceasta placere i-a fost insuflata de iubitul care i-a devenit si sot.

De mentionat ca acest calendar sexy e produs intr-o cantitate limitata (poate fi comandat prin intermediul paginii de Facebook a initiatorului), iar toate incasarile vor fi donate in scop umanitar.

Citeste si:tirsoferita
FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi detalii ale anchetei de la școala din Capitală, unde a fost depistată tulpina nouă de COVID din UK
BRAT

Modifică setările cookies