Virale

GALERIE FOTO De pe podiumurile gimnasticii, direct pe cel mai popular site pentru adulți! O fostă gimnastă s-a reprofilat și vinde poze sexy cu ea 

Erica Fontaine (23 ani) face senzație pe un site dedicat adulților! 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 14:16
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 14:17

Tânăra gimnastă care a reprezentat Statele Unite ale Americii în repetate rânduri la competițiile de top s-a reprofilat, iar acum câștigă o avere de pe site-ul pentru adulți al momentului, OnlyFans. 

Erica Fontaine, câștiguri colosale cu pozele indecente postate

Platforma OnlyFans a căpătat popularitate extrem de mare în startul pandemiei provocate de Covid-19, iar de atunci, site-ul a cunoscut un trend ascendent incredibil. De aceea, chiar și sportivele, precum Erica, și-au făcut cont, iar în schimbul postărilor explicite, primesc sume importante de bani. 

Fosta gimnastă de 23 de ani a reușit să strângă peste 40 000 de abonați pe contul său, pe care îl promovează chiar pe rețelele de socializare. Erica nu doar că postează conținut explicit, ci și interacționează cu fanii care îi trimit mesaje pe respectiva platformă.

Un abonament pe contul tinerei ajunge să coste aproximativ 9 euro lunar, ceea ce înseamnă că în conturile fetei intră automat 360 000 de euro pe lună, sumă instantă, căreia i se adaugă și alte bonusuri.

Modifică setările cookies