edi iordanescu delia matache Virale

FOTO De ce s-a despărțit Edi Iordănescu de Delia. Unde s-a rupt legătura dintre viitorul selecționer și cântăreață

Edward Iordănescu, viitorul selecționer al României, și Delia Matache au format un cuplu în urmă cu câțiva ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 09:53
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 12:00

Legătura dintre antrenor și cântăreață s-a rupt în 2006 din cauza geloziei excesive a antrenorului, iar cei doi nu au mai ținut legătura din acel moment.

Edi Iordănescu a „sancționat-o” în câteva rânduri pe Delia după despărțire.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceae ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem”, spunea Iordănescu jr. la scurt timp după despărțirea de Delia.

După despărțire, frumoasa cântăreață i-a făcut în ciudă cu un pictorial sexy în revista High-Life, unde a fost surprinsă în ipostaze fierbinți.

„Poate a vrut să-mi facă în ciuda“, a fost reacția de atucni a lui Edi Iordănescu.

Primul nume mare din fotbalul românesc care nu e de acord ca Edi Iordănescu să devină selecționer

Cornel Dinu, fost selecționer al României, nu e de acord cu varianta Edi Iordănescu la naționala României. Dinu susține că tehnicianul în vârstă de 43 de ani nu ar fi soluția optimă pentru tricolori. 

 

Iordănescu, fost tehnician la echipe precum Astra, CFR și FCSB, s-a întâlnit în urmă cu două zile, la Casa Fotbalului, cu oficialii FRF. În momentul în care a plecat de la FCSB, îndepărtat de Gigi Becali, în spațiul media au apărut mai multe voci care susțineau că fiul lui Anghel Iordănescu va deveni succesorul lui Mirel Rădoi, căruia i s-a încheiat contractul cu FRF pe 30 noiembrie - mai multe detalii AICI!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!