Ce-o fi acolo, un meteorit sau Arca lui Noe? Asta e cel mai misterios loc de pe Pamant. In ce pustietate se afla

Pamant insula mister Virale Ce-o fi acolo, un meteorit sau Arca lui Noe? Asta e cel mai misterios loc de pe Pamant. In ce pustietate se afla
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Februarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Luni 08 Februarie 2021, 14:42

Binecunoscutul instrument de cautare si vizualizare online Google Maps a produs o ciudatenie asupra careia pluteste misterul.

Pe platforma TikTok exista conturi care se ocupa special de acest lucru, mai precis de descoperiri facute de-a lungul si de-a latul Pamantului cu ajutorul Google Maps. Drept exemplu, un utilizator a inceput sa cerceteze o insula nelocuita, Starbuck, din Oceanul Pacific, iar rezultatul uimitor a fost impartasit pe retelele de socializare, adunand milioane de vizualizari si zeci de mii de comentarii.

@hidden.on.google.earth

What do you think it is ?????? ##WonderWaterWhip ##googleearth ##hiddenongoogleearth ##streetview ##fyp ##googlemaps ##scary ##creepy

♬ original sound - sk1ttle

In materialul filmat se poate vedea spre final aparitia unui obiect neidentificabil, care la prima vedere n-are nimic de-a face cu relieful caracteristic zonei. Imediat au aparut si parerile internautilor, care s-au inghesuit sa-si dea cu parerea despre acea bucata maronie de pe Insula Starbuck.

Astfel, unii au crezut ca e vorba de un meteorit cazut din spatiu, iar altii au vorbit chiar despre celebra Arca a lui Noe, existand si scepticii care considera totul un fals. Trecand la lucruri serioase, se pare ca imaginea ar fi cat se poate de reala si ar reprezenta ramasitele unei cldiri folosite de ultimii locuitori ai insulei, in secolul al XIX-lea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!