Virale

Bomba sexy din ring și-a lăsat fanii mască! Apariție fierbinte înainte de cină

Luptătoarea Ebanie Bridges le-a aprins imaginația fanilor săi, după ce a postat un selfie provocator pe rețelele de socializare, în drum spre cină.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Noiembrie 2021, 15:09
Data actualizarii: Vineri 05 Noiembrie 2021, 15:20

Frumoasa australiană a primit o mulțime de laude după debutul spectaculos în lupte, însă de această dată luptătoarea a atras atenția fanilor după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie extrem de sexy.

„Cu fetele, în drum spre cină”, a fost mesajul care a însoțit fotografia postată de Ebanie Bridges.

Nu au întârziat nici mesajele fanilor: „Absolut lumești”, „Uimitor”, „Distrați-vă de minune și ucideți-i” sau „Sincer, ești atât de frumoasă”.

Frumoasa pugilistă și-a făcut un obicei din a face furori la cântarul dinaintea meciurilor. Aceasta s-a dat în spectacol și înaintea meciului său cu Mailys Gangloff.

Luptătoarea de 35 de ani, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, a ridicat deasupra capului un fular al celor de la Leeds, înaintea confruntării din West Yorkshire, acolo unde a luptat în cadrul evenimentului în care a avut loc întâlnirea dintre Josh Warrington și Mauricio Lara.

Ebanie Bridges a trecut la puncte de Mailys Gangloff, însă victoria a costat-o scump, deoarece a suferit o accidentare urâtă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies