hoti Italia Virale Au FURAT o masina, dar au avut un SOC cand au aflat cine e proprietarul. Decizia HOTILOR i-a uimit pe toti

Au FURAT o masina, dar au avut un SOC cand au aflat cine e proprietarul. Decizia HOTILOR i-a uimit pe toti

O masina furata din orasul italian Bari a provocat o reactie de furie pe retelele de socializare care i-a impresionat pana si pe hoti.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Ianuarie 2021, 14:04
Data actualizarii: Marti 19 Ianuarie 2021, 14:07

Rita Damiani, fiica Mariei Elena Barile (56 de ani), e cea care a dat alarma in comunitate dupa ce mama sa a ramas fara automobilul personal. Si nu e vorba de orice masina, ci una echipata special pentru persoanele cu dizabilitati, Maria Elena suferind de o afectiune teribila, scleroza multipla.

"Acea masina reprezinta aripile ei, picioarele ei, singurul mijloc de libertate. E de o importanta majora pentru mama mea", a fost apelul lansat in social media de Rita Damiani in urma furtului consemnat la data de 13 ianuarie, din parcarea unui spital.

Ideea a fost una extrem de inspirata de vreme ce, peste numai 3 zile, masina a aparut in fata unei case din orasul Valenzano. Mai mult, pe bancheta a fost gasit si un bilet prin care hotii si-au cerut scuze fata de supararea pricinuita unei persoane cu handicap fizic. "S-a intors, intr-adevar, dar raman dezamagita", a precizat fiica femeii cu probleme medicale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!