Virale

Apariție incendiară a fostei actrițe pentru adulți! Cum poate să arate la doar 4 zile după ce a născut 

Una dintre cele mai populare actrițe pentru adulți a născut zilele trecute. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 03:55
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 22:59

Lana Rhoades (25 ani) s-a retras din industria filmelor pentru adulți în urmă cu câțiva ani, însă continuă să rămână una dintre cele mai populare actrițe. Tânăra, pe numele său real Amara Maple, s-a iubit o bună perioadă de timp cu renumitul vlogger din SUA, Mike Majlak. 

Cei doi s-au despărțit în octombrie 2020, după cum a anunțat chiar el într-un clip postat pe contul său, iar pe data de 2 iunie 2021, Lana anunța că este însărcinată cu primul său copil, fără să spună însă cine este tatăl. 

Pe contul de Instagram, tânăra și-a tot fotografiat burtica de gravidă, iar în urmă cu două zile și-a etalat silueta la doar 4 zile de când l-a născut pe Milo, băiețelul său. Lana a postat o fotografie și cu fiul său, pe care l-a numit „cel mai bun prieten din întreaga lume”, dezvăluind că l-a născut cu șapte zile în urmă. 

Tânăra s-a recuperat rapid de la naștere, iar asta se vede din pozele pe care le-a pus pe rețelele de socializare, extrem de sexy, așa cum și-a obișnuit cei 16.6 milioane de urmăritori. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!