Andrew Tate a semnat un contract care îi aduce o sumă uriașă!

Andrew Tate Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 15:22
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 15:22

Andrew Tate își va rotunji serios conturile după ce anul trecut a semnat contracte cu două platforme video, pe care să posteze conținut exclusiv.

După ce a fost suspendat pe platformele YouTube și TikTok, pentru că a fost acuzat de publicarea unui ”conținut misogin”, Tate a semnat cu alte două platforme media, Rumble și GETTER, scrie CNN.

Fostul luptător va încasa o sumă uriașă în urma înțelegerilor semnate în 2022, de circa nouă milioane de dolari!

Sursa citată a cerut un punct de vedere din partea reprezentanților platformei Rumble. Aceștia nu au negat suma apărută în spațiul public și au menționat că au înțelegeri cu mai mulți creatori de conțiunt.

Andrew și Tristian Tate rămân în arest

Curtea de Apel Bucureşti a decis, marţi, ca fraţii Andrew şi Tristan Tate să rămână în arest preventiv, într-un dosar în care sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Contestaţiile lor a fost însă respinse marţi de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, ca nefondate, fiecare având de plătit 500 lei cheltuieli de judecată. Dezbaterile din instanţă au durat mai multe ore, unul dintre fraţii Tate venind cu Coranul în sala de judecată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!