Wanda Icardi Mauro Icardi Virale

GALERIE FOTO A durat fericirea doar câteva luni? Presa anunță o nouă despărțire între Mauro și Wanda Icardi: gestul radical al fotbalistului

Wanda și Mauro Icardi au o relație tumultoasă, iar în ultimul an au fost implicați în mai multe scandaluri atât personale, cât și profesionale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 10:24
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 10:51

Cei doi sunt împreună din 2013, iar relația lor a fost marcată de-a lungul timpului de mai multe scandaluri, primul fiind încă de la începutul legăturii lor. 

Wanda Nara (Icardi) a fost căsătorită cu Maxi Lopez până în 2013, cel care la vremea respectiva era coleg de echipa cu Mauro Icardi, la Sampdoria. 

2021, an de cumpănă pentru celebrul cuplu 
 

În ultimele luni ale anului trecut, Wanda și Mauro Icardi au ținut prima pagină a tabloidelor. Atacantul lui PSG a fost acuzat de soția sa că a avut o aventură cu China Suarez, actrița și modelul argentinian, și i-a fost propus divorțul. 

Însă, situația s-a calmat, Wanda și Mauro s-au împăcat, iar impresarul și partenera fotbalistului de la PSG a dezvăluit că sinceritatea jucătorului i-a readus împreună. 

Și în 2022 continuă seria scandalurilor din cuplul Icardi?

După câteva luni în care cei doi au lăsat impresia că relația lor funcționează din nou, presa internațională anunță o nouă posibilă despărțire. Wanda nu a mai postat de câteva săptămâni imagini în care apare alături de Mauro, în timp ce fotbalistul de la PSG a luat o decizie radicală, aceea de a-și dezactiva contul de Instagram. 

Acuzați de spălare de bani

Starul de la PSG și soția sa, care îi este și impresar, sunt acuzați pentru spălare de bani și corupție. Plângerea împotriva firmei pe care o au cei doi, Work Marketing Football SRL, a fost lansată de Fernando Miguez, șeful Asociației Independente pentru Bunurile Publice din Argentina.

Potrivit informațiilor apărute în presa din Argentina, instituția condusă de cei doi "a găzduit fonduri monetare rezultate din activități sportive ale unuia dintre membrii săi. Sunt bani negri, pentru a evita achitarea taxelor aferente mișcările de fonduri internaționale".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!