(P) Surprinde-ți oaspeții cu atmosfera caldă și primitoare a unui șemineu decorativ

(P) Surprinde-ți oaspeții cu atmosfera caldă și primitoare a unui șemineu decorativ

Visul de a te putea bucura împreună cu familia sau persoana iubită de atmosfera idilică a unui semineu lemne pefoc tradițional, nu este imposibil, chiar dacă locuiești într-un apartament la bloc.

Visul de a te putea bucura împreună cu familia sau persoana iubită de atmosfera idilică a unui semineu lemne pefoc tradițional, nu este imposibil, chiar dacă locuiești într-un apartament la bloc. 

PEFOC îți oferă o gamă generoasă de șeminee decorative pe care să le poți amplasa în apartamentul tău. Aceste șeminee, cunoscute și sub denumirea populară de șeminee false, oferă avantajul că sunt mult mai permisive din punct de vedere al prețului și reușesc să reproducă atmosfera inconfundabilă a unui șemineu clasic pe lemne. Prietenoase cu bugetul tău, aceste modele inedite de șemineu respectă standarde ridicate de calitate și funcționalitate. Indiferent că este un model amplasat pe colț sau construit în rigips, specialiștii Pefoc, te vor ajuta să alegi cea mai bună variantă de bioșemineu, șemineu electric, semineu de terasa (ideale pentru terase și balcoane) sau șemineu pe gaz.

Șemineul decorativ

Sunt printre puținele șeminee care pot fi amplasate în orice locuință și în orice spațiu (apartament, hol, sală de conferință, etc.) beneficiind de un design modern și aspect elegant, ce reușește să se integreze perfect în orice tip de amenajare interioară. Acestea nu produc cenușă, funingine, praf sau mizerie în timpul arderii, deci nu necesită curățare sau montarea unui coș de fum. Caracterul lor versatil îți permite să le instalezi oriunde în locuință, procesul de construcție/încastrare fiind extrem de simplu, mai ales că sunt și foarte compacte, spre deosebire de șemineele clasice pe lemne.

Bioșemineul 

Acest tip de șemineu este alimentat cu biocombustibil (bioetanol - o substanță non-toxică, care protejează omul și mediul înconjurător) fiind mai avantajoase decât șemineele electrice sau pe gaz, deoarece nu depind de sursă externă de electricitate/gaz. Calitatea superioară a manoperei, siguranța, designul contemporan, ușurința utilizării și prețul mai accesibil, sunt alte plusuri care le plasează în topul preferințelor celor care locuiesc la bloc. Diversitatea lor include modele pe diferite dimensiuni și forme, amintind aici, bioșeminee de perete, mobile sau încorporabile (de tip portal).

Șemineul electric

Model popular printre clienți, șemineul electric oferă plăcerea unui foc generat virtual, scutindu-te de bătăile de cap cu întreținerea periodică, tipice unui șemineu tradițional pe lemne. Acest focar semineu electric satisface cele mai pretențioase dorințe, bucurându-se de un design modern, dotat cu sticlă termică, telecomandă și ecran LCD cu reglaj de temperatură, ceea ce îți va facilita controlul total și de la distanță. Construite din oțel și placate în general, cu brâu de lemn, aceste modele de șeminee adaugă un plus de stil locuinței tale. Flăcările ultra-realiste se îmbină cu tehnologia 3D LED multiculori, existând inclusiv modele sonorizate care imită sunetul liniștitor al lemnelor care pocnesc în toropeala focului autentic. 

Șemineul pe gaz

Ultimul model care încheie lista de șeminee decorative este reprezentat de șemineul pe gaz sau șemineul de terasă, cum mai este cunoscut. Relativ nou pe piața de specialitate, acest produs are avantajul că imită șemineul tradițional la scară minimalistă. Clasice, moderne sau elegante, gama de șeminee mobile pe GPL poate fi atracția principală pe terasă, în grădina locuinței tale sau într-un spațiu comercial de tip restaurant. Ușor de mutat dintr-un loc în altul, acestea pot conferi momente magice, contribuind la o atmosferă relaxantă sau intimă, indiferent de anotimp.

Visul tău este mai aproape decât credeai, așa că, apelează cu încredere la calitatea superioară și cei peste 20 de ani de experiență în domeniul termicelor și lasă-te pe mâinile iscusite ale sibienilor de la Pefoc, care te vor ajuta să-ți transformi locuința, în “acasă”!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies