Promo

(P) Sezonul 2020 - 2021 din Premier League

Sezonul 2020 - 2021 din Premier League a început pe 12 septembrie 2020, și se va încheia după disputarea a 38 de etape, pe dată de 23 mai 2021.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Octombrie 2020, 16:13
Data actualizarii: Miercuri 21 Octombrie 2020, 16:15

Despre casele de pariuri sportive, putem spune că oferă multe opțiuni de pariere, și puteți alege pariurile preferate dintr-o lista foarte lungă. Premier League este cu siguranță cel mai important campionat din Europa, iar pariorii îi acordă o atenție deosebită. Ofertele de pariuri pentru acest campionat sunt foarte bogate, iar printre acestea putem aminti tipuri de pariuri diversificate, precum interval goluri, număr de goluri în prima repriza, ambele echipe marchează, peste numărul total de goluri. Acestea sunt cele mai apreciate tipuri de pariuri sportive, pentru care optează multe persoane.

În altă ordine de idei, despre Premier League, putem adaugă că este văzut că un campionat spectaculos, imprevizibil, în care în fiecare etapa apar rezultate surpriză. Acest lucru este evidențiat de asemenea și în modul în care casele de pariuri gândesc cotele pariurilor sportive legate de acest campionat. Cotele pariurilor sunt pe măsură, iar acest lucru trezește mereu interesul pariorilor. Sunt foarte apreciate cotele pentru pariurile sportive de genul 2 - 4 goluri, over 1 prima repriză sau 2 + pentru repriză secundă. Aceste tipuri de pariuri sunt foarte productive în cazul acestui campionat. Mulți pariori, apreciază de asemenea și pariurile legate de numărul de cornere. Este indicat să studiați propunerile tipserilor specializați în pariuri sportive, pentru a avea șanse mai mari de câștig.

Vorbind despre Premier League, putem spune cu siguranță faptul că ne așteaptă un sezon foarte interesant. În acest sens, putem spune că Liverpool a câștigat titlul, însă pentru noul sezon nu a făcut mutări foarte spectaculoase. Pe de altă parte putem spune despre Manchester City că s-a întărit destul de mult, iar același lucru este valabil și în cazul echipelor Manchester United, Arsenal și Chelsea. Această din urmă a reușit să obține semnăturile unor fotbaliști ce promit destul de mult, printre care putem aminti de Havertz și Werner din Bundesliga, Hakim Zyiech de la Ajex, sau Childwell de la Leicester. Având în vedere aceste transferuri putem spune că se anunță un duel încins pentru titlu, iar acest lucru este reflectat și în oferta caselor de pariuri. Favorită pentru câștigarea titlului în acest sezon este Manchester City, urmată apoi de Liverpool, Chelsea, Manchester United, Tottenhan și Arsenal.

Referitor la lupta pentru retrogadare în Premier League în sezonul 2020 - 2021 putem spune că statistica ne arată echipe precum Aston Villa, WBA, Fulham, Crystal Palace și Burnley. Casele de pariuri ne spun că aceste echipe au cele mai multe șanse de a termină pe unul din ultimele 3 locuri, ce vor duce în Championship. Dacă sunteți interesați de pariuri sportive și veți dori să pariati în sezolul 2020 - 2021 pe Premier League, este important să aveți în vedere aceste informații. Dacă veți face acest lucru, veți avea șanse mari de câștig, și vă veți bucură de tot ceea ce propune Premier League din punct de vedere al cotelor și sistemelor de pariere. 

Modifică setările cookies