Promo

(P) Romania - Islanda: Cele 3 puncte, misiune obligatorie

Romania va întâlni Islanda joi, de la ora 21:45, în direct la ProTV, într-un meci decisiv din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 12:21
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 12:25

Cu un succes contra Islandei, "tricolorii" își vor asigura în mare măsură prezența la barajul pentru Cupa Mondială. Cu două etape rămase de disputat, lupta pentru locul doi se dă între noi, Macedonia de Nord și Armenia.

Iar clasamentul grupei J arată astfel: 1. Germania 21 puncte, 2. România 13 puncte, 3. Macedonia de Nord 12 puncte, 4. Armenia 12 puncte, 5. Islanda 8 puncte, 6. Liechtenstein 1 punct.

Suntem favoriți contra Islandei

Potrivit cotelor la pariuri online, echipa noastră pornește cu prima șansă în confruntarea cu Islanda. Astfel, Unibet oferă cota 1.62 pentru victoria României, egalul are cota 4.10, în timp ce succesul Islandei are cota 5.60.

Bookmakerii se așteaptă la o confruntare cu puține goluri. În acest sens, cota pentru sub 2.5 goluri marcate este 1.72, iar cea pentru peste 2.5 goluri este 2.12.

În plus, bookmakerii Unibet văd mai probabil un scenariu cu o singură echipă marcatoare, cota fiind 1.66. Cei care cred că ambele echipe vor înscrie pot profita de cota 2.16.

Și, cum oferta Unibet pentru acest meci este foarte variată, am ales și un pont foarte promițător pentru cei interesați. Astfel, cu funcția Creare Pariu utilizatorii pot miza că România va câștiga și se vor marca sub 3.5 goluri, la o cotă de 2.10.

Cum ajunge România la baraj:

1. Ajungem la baraj în cazul în care vom câștiga meciurile cu Islanda și Liechtenstein, fără să mai conteze celelalte rezultate din grupa României.

2. Cu patru puncte în ultimele două etape, ne calificăm la baraj dacă Armenia și Macedonia de Nord obțin fiecare câte cel mult 4 puncte în ultimele două runde. Varianta ideală pentru noi ar fi un egal în meciul direct dintre cele două.

3. Dacă obținem trei puncte din meciurile cu Islanda și Liechtenstein, Armenia și Macedonia ar trebui să obțină cel mult 3 puncte ori ca ele să facă 4 puncte și s-ar lua în calcul criteriul golaverajului pentru departajare. Am avea așadar nevoie de o victorie la scor.

La baraj vor ajunge cele 10 ocupante ale locurilor 2 din preliminarii alături de două câștigătoare de grupă din Liga Națiunilor care nu au terminat pe primele 2 locuri în preliminarii. Se vor disputa 6 meciuri de baraj în primăvara anului următor, câștigătoarele vor juca între ele și se vor decide ultimele trei echipe calificate.

Alte meciuri tari în penultima rundă plus ponturi

Pe lângă meciul dintre România și Islanda, în preliminarii vor mai avea loc în această săptămână și alte partide interesante. Două dintre ele sunt prezentate în rândurile de mai jos, alături de câte un pont din oferta Unibet.

Irlanda - Portugalia: Victorie Portugalia și Peste 2.5 goluri, la o cotă de 2.05 oferită de Unibet

Partida se va disputa joi, de la ora 21:45, iar echipa lui Cristiano Ronaldo este mare favorită. Portugalia ocupă locul 2 în grupă, cu 16 puncte, unul mai puțin decât liderul Serbia. În schimb, Irlanda este pe locul 4, cu 5 puncte, având un parcurs slab.

Portugalia are 5 meciuri la rând cu victorie, iar pe Irlanda a învins-o în ultimele două partide.

De asemenea, ultimele cinci meciuri ale portughezilor au avut cel puțin trei goluri marcate. Și irlandezii au avut goluri multe în ultimele două meciuri. În aceste condiții, cota 2.05 oferită de Unibet prin funcția Creare Pariu e foarte interesantă.

Anglia - Albania: Anglia câștigă ambele reprize, la o cotă de 2.07 oferită de Unibet

Britanicii își doresc să obțină matematic calificarea la Cupa Mondială după partida programată vineri, de la ora 21:45.

În clasament, Anglia ocupă primul loc, cu 20 de puncte, trei peste Polonia și cinci peste Albania.

Așadar, britanicii pornesc cu prima șansă în fața unui adversar care a avut totuși un parcurs remarcabil în preliminarii. Totuși, Albania a pierdut toate cele cinci meciuri disputate contra Angliei.

În aceste condiții, e de așteptat ca Anglia să forțeze din start, iar cota de 2.07 pentru ca Anglia să câștige ambele reprize este foarte bună.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Licența nr. L1160657W000330 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru Unibet (Germany) Limited, Level 6, The Centre, Tigne Point, Sliema, TPO 0001, Malta, valabilă din data de 1.09.2016 până la data de 31.08.2026.

CITESTE SI
Modifică setările cookies