Radburg Drifting Promo

(P) Drifting pe anvelope reconstruite cu Radburg

Pe măsură ce problemele de mediu continuă să crească și să se diversifice, este esențial să ne îndreptăm spre alegeri mai sustenabile. Anvelopele reconstruite folosesc în producția lor mult mai puțină energie, apă, ulei și alte resurse decât anvelopele noi, ceea ce le face o alegere durabilă. Dar oamenii sunt încă reticenți în a le alege.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 10:44
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 10:48

Cea mai mare companie românească de anvelope reconstruite încearcă să combată această percepție implicându-se mai mult în competițiile de drift.

Pentru a schimba percepția publicului și a împărtăși o lumină pozitivă asupra anvelopelor reconstruite, Radburg devine din ce în ce mai implicat în competițiile de drift. În prezent, Radburg sponsorizează 8 concurenți în cadrul Competiției Naționale de Drift din România.

Să fii prezent la o competiție atât de mare, pe uniformele și mașinile profesioniștilor, și sub supravegherea a mii de români este un mare câștig pentru anvelopele reconstruite.

Sunt mulți pasionați de drift care îi văd pe campioni ajungând pe podium cu anvelope reconstruite. Acesta este testul suprem pentru aceste anvelope. Îi face pe oameni conștienți de potențialul și calitatea lor. 

„Avem multe campanii educaționale în care le arătăm oamenilor atât cum sunt realizate anvelopele reconstruite, cât și inspecțiile și testele noastre de siguranță, statistici despre utilizarea lor în întreaga lume și recenziile clienților.

Am început să sponsorizăm șoferi de drift în urmă cu aproximativ 3-4 ani. Mulți dintre șoferii de drift erau deja familiarizați cu anvelopele reconstruite și erau mai mult decât fericiți să participe la competiții cu ele.

Utilizarea lor este, de asemenea, destul de benefică pentru noi, deoarece șoferii ne oferă feedback, ceea ce ne ajută să înțelegem ce trebuie să îmbunătățim.

Pe lângă Competiția Națională de Drift, anvelopele Radburg sunt populare și printre concurenții germani. Primim feedback uimitor și o cerere crescută și de la ei.

De asemenea, acum producem un nou tip de anvelopă pentru toate anotimpurile care a atras un mare interes din partea publicului. Analizând cererea de pe piața noastră, se poate observa interesul tot mai mare pentru anvelopele all-season în detrimentul anvelopelor de vară.

Acesta este un proiect pilot pentru a vedea ce feedback vom primi de pe piață. Cu toate acestea, intenționăm să creștem producția și să aducem mai multe modele de anvelope all-season.

Revenind la drift, pe lângă Competiția Națională de Drift, pășim și în competiția de drift off-road. În prezent, discutăm cu câțiva șoferi și organizatori de competiții pentru a colabora cu ei. “ - Lucian Filip, Manager Marketing și Business Development

Romania este o țară cu cca. 30% păduri și mulți munți, explorarea naturii a fost întotdeauna o pasiune pentru ei. Se poate vedea de ce off-roading-ul devine din ce în ce mai popular. Și după cum știți cu toții, anvelopele reconstruite sunt soluția perfectă atunci când există o cerere pentru anvelope mai ecologice și la prețuri rezonabile.

Pe măsură ce Europa se îndreaptă către obiective sustenabile, Radburg își îndeplinește rolul în promovarea anvelopei reconstruite în orice mod posibil. 

Comandă anvelope off-road de pe Radburg.ro

Cea mai simplă modalitate de a comanda online anvelope off-road este să intri pe www.radburg.ro. În câteva click-uri poți adaugă în coș produsele dorite și acestea vor fi livrate la adresa ta. Ai beneficii cum ar fi:

  1. Transport gratuit
  2. Consultanță gratuită
  3. Garanție până la 3 ani
  4. O gama largă de produse din care poți alege
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!