Simona nu mai vrea sfaturi de la Darren Cahill! Declaratie surprinzatoare la Moscova
Luni 15 Octombrie 2018, 20:51

Simona nu mai vrea sfaturi de la Darren Cahill! Declaratie surprinzatoare la Moscova

Simona Halep a stat de vorba cu jurnalistii prezenti la Moscova si a declarat ca isi doreste ca pe viitor sa nu mai apeleze la sesiunile de on-court coaching, metoda care a scos-o de multe ori din incurcatura pe cea mai buna tenismena a lumii.

Romanca din fruntea clasamentului mondial a declarat de curand ca nu ar strica interzicerea on-court-coaching-ului, modalitate care le permite antrenorilor sa intre pe teren in timpul meciurilor pentru a le oferi sfaturi elevelor lor.

Chiar daca Simona a intors nenumarate meciuri dupa ce a discutat cu Darren Cahill in pauzele dintre game-uri/seturi, constanteanca in varsta de 27 de ani spune ca nu i se pare normal sa poata discuta cu antrenorul.

"Din punctul meu de vedere, este mai bine sa fii singura pe teren, sa decizi singura tactica din timpul meciurilor. As prefera sa fiu doar eu si adversara mea si sa ne rezolvam problemele pe teren", a spus Simona intr-o conferinta de presa la Moscova.

Simona nu-l va avea alaturi la Kremlin Cup pe Darren Cahill, care se afla in continuare alaturi de familia lui. Cei doi se vor reintalni la Turneul Campioanelor, care se va desfasura in perioada 21-28 octombrie, la Singapore.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20