Simona Halep Simona Halep acuzata de dopaj Simona Halep dopaj tribunalul de arbitraj sportiv Tenis

Simona Halep a făcut apel la TAS. Când ar putea primi verdictul din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv

La începutul lunii septembrie, Simona Halep a primit verdictul în cazul procesului de dopaj în care este implicată.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 16:08
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 16:20

Jucătoarea de tenis din România a fost suspendată oficial din tenis pentru o perioadă de patru ani, verdict oferit de ITIA, la momentul respectiv. 

Simona Halep a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv

Fostul lider mondial a dezvăluit de atunci că va ataca decizia la TAS, lucru care se va și întâmplat în decursul acestor zile, anunță publicația de The Athletic.

Echipa de avocați a Simonei Halep va depune actele necesare pentru apel, urmând ca ITIA să ofere un răspuns în decurs de o lună, apoi oficialii TAS vor fixa o dată a audierii. 

Potrivit sursei citate, sportiva ar urma să afle data la care se va judeca apelul până spre finalul lunii noiembrie.

Patrick Mouratoglou a ales firma Quantum Nutrition datorită colaborărilor sale cu alți foști jucători

După ce o investigație GSP a arătat dimensiunile mici și amplasarea deloc centrală a sediului companiei care i-a livrat Simonei Halep suplimentul - în spatele unei hale din Scarborough, o suburbie în estul metropolei canadiene Toronto - avocatul Bogdan Stoica nu a oferit un răspuns atunci când a fost întrebat cum a fost posibil ca Academia Mouratoglou să îi recomande Simonei Halep o firmă obscură precum Quantum Nutrition. 

"Cum de produsele unei asemenea firme au fost preferate de Academia Mouratoglou, care lucrează cu sportivi de top mondial?", a fost întrebat avocatul român al Simonei Halep, Bogdan Stoica.

Gazeta Sporturilor informează că Patrick Mouratoglou i-a recomandat Simonei Halep Keto MCT - suplimentul cu colagen produs de Quantum Nutrition - pentru că "avea cunoștință de faptul că John Koveos a sponsorizat mai mulți sportivi, unii dintre ei fiind acum antrenori sau foști jucători". 


Simona Halep s-a întors pe terenul de tenis! Românca se antrenează în continuare, în așteptarea verdictului de la TAS pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!