Tenis

Planul Simonei Halep pentru un nou titlu de Grand Slam! Vrea un trofeu de dublu mixt cu Tecau: "Cand e Horia in fata, deja ma relaxez"

Simona Halep si Horia Tecau intentioneaza sa participe la turnee de Grand Slam la dublu mixt.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Decembrie 2018, 12:10
Data actualizarii: Miercuri 12 Decembrie 2018, 12:34

La Gala Tenisului Romanesc, Simona Halep si Marius Copil au fost desemnati jucatorii de tenis ai anului. Cu toate acestea, Simona vrea sa faca echipa cu Horia Tecau, pentru a se pregati cat mai bine pentru o eventuala participare la Jocurile Olimpice din 2020.

Numarul 1 WTA a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Tecau: "Horia face jocul de dublu perfect, eu, de alergat, alerg destul de bine si incerc sa servesc cat pot eu de bine, dar nu e un punct forte pentru mine. Dar la retur ma descurc destul de bine si cand Horia este in fata deja ma relaxez", a spus Simona.

Intrebat daca pentru el si Simona Halep un titlu de Grand Slam la dublu ar fi un obiectiv in 2019, Horia Tecau a spus: "Simona joaca foarte bine din spatele terenului, este creativa. Mi-a facut placere sa joc alaturi de Simona la dublu mixt de fiecare data cand am facut-o. Visul cel mare este sa castigam o medalie olimpica, iar pentru asta este bine sa jucam cateva turnee impreuna. Iar singura oportunitate este la un turneu de Grand Slam”.

Pe langa premiul obtinut de la forul roman de specialitate, Simona Halep a fost inclusa de ESPN in tot 10 sportivi ai anului. Romanca i-a depasit in clasament pe Novak Djokovic, Lewis Hamilton si LeBron James.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies