"Darren, esti fericit acum?" Ce si-a cumparat Simona Halep mai intai din milionul castigat la Madrid :)

"Darren, esti fericit acum?" Ce si-a cumparat Simona Halep mai intai din milionul castigat la Madrid :)

"Crezi ca poti sa-ti cumperi niste blugi noi din banii pe care i-ai castigat la Madrid?", a tachinat-o Darren Cahill pe Simona Halep dupa titlul cucerit de aceasta in capitala Spaniei. Simona s-a fotografiat dupa castigarea trofeului intr-o tinuta casual, fiind imbracata cu o pereche de jeansi rupti.

Simona Halep si Darren Cahill nu fac un secret de faptul ca au o foarte buna relatie de prietenie. Antrenorul australian o ajuta pe Simona Halep nu doar in privinta tehnicii si a tacticii din timpul meciurilor, dar pare sa fie si un fin psiholog pentru aceasta.

Simona si Cahill au vorbit public despre faptul ca se inteleg foarte bine, iar tanara jucatoare a recunoscut ca antrenorul a ajutat-o foarte mult sa-si ridice nivelul performantelor.

Cei doi demonstreaza acest lucru si prin glumele pe care le fac adesea pe retelele de socializare, ultima dintre ele venind chiar dupa titlul castigat ade Simona la Madrid.

Duminica, tanara jucatoare a postat o fotografie in care era imbracata casual, purtand o pereche de blugi rupti. Darren Cahill a tachinat-o, spunandu-i: "Crezi ca poti sa-ti cumperi niste blugi noi?".

Simona a reactionat rapid si a mers sa-si cumpere o noua pereche de jeansi, cu care s-a fotografiat imediat dupa ce a ajuns la Roma.

"Esti fericit acum?", a scris aceasta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies