(P) Frankfurt vs Napoli în Liga Campionilor. Planurile după un trofeu, față în față cu magia primului loc

SuperLive cu Mihai Mironica
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 12:00
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 12:30

Meciul din această seară aduce fotbalul la rang de artă. Asemenea unui artist care irosește multe foi, mult lut sau multe pensule și culori până ajunge la creația supremă, ambele echipe au învățat din propriile greșeli până au ajuns din nou pe prima scenă a fotbalului european.

Cu nici mai mult, nici mai puțin de patru sezoane în urmă, Frankfurt termina pe locul 9 în Bundesliga, iar Napoli ajungea în grupele Europa League grație rezultatului din Coppa Italia. Era eliminată în șaisprezecimi după dubla cu Granada, dar napoletanii au învățat din fiecare eșec.

Cauți inspirație? Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată jucătorilor din România!

Ce planuri are Frankfurt după trofeul Europa League

În 2022, la capătul unui sezon european efervescent, Frankfurt a reușit să pună mâna pe trofeul  Europa League -  primul trofeu de pe Bătrânul Continent după o pauză lungă. În vreme ce în 19/20, termina pe locul 9 în campionat, în afara pozițiilor care să îi permită calificarea în cupele europene, la 2 ani distanță bifa un succes de anvergură. Asta înseamnă că ceva s-a schimbat, un declic s-a produs în mentalitatea colectivă a echipei din Bundesliga. Care sunt acum planurile formației antrenate de Oliver Glasner? Desigur, cerul este limita atunci când ai astfel de reușite, ceea ce îi transformă pe vulturi într-un adversar redutabil pentru Napoli. În grupele Ligii Campionilor, au jucat până acum 6 meciuri și au marcat 7 goluri. Doar 2 partide s-au terminat cu o înfrângere. Acuratețea paselor este de 80%, au avut o posesie de 45%, 25 de șuturi pe poartă și 2 partide terminat fără gol primit. La Superbet, ai cota 3.30 că elevii lui Glasner se impun diseară.

Aici ai toate cotele Superbet pentru Frankfurt – Napoli!

Napoli, cuprinsă de magia primului loc

Înaintea partidei din această seară, Napoli se mândrește deja cu o SuperReușită. Este lider incontestabil în Serie A, la 15 puncte față de Inter. La fel ca oponenții de la Frankfurt, napoletanii au învățat din eșecurile ultimelor sezoane. Până la urmă, sunt aproape de un rezultat pe care nu l-au mai bifat din 1989/1990: câștigarea Scudetto – iar asta poate cântări decisiv pentru moralul lor în acest sezon european. În grupele Ligii Campionilor, au dat goluri pe bandă rulantă: 20 în 6 meciuri. Au avut o acuratețe a paselor de 85,84% și o posesie de 50,67%. Au pierdut un singur meci, iar 2 partide s-au încheiat fără gol primit. Iar toate acestea au fost reușite în timpul celor 690,34 km parcurși.

De la 22:00, formațiile se întâlnesc în turul optimilor Ligii Campionilor și speră să ajungă cu un pas mai aproape de visul lor. Un vis muncit.

Verifică aici Pariurile Speciale Superbet pe Ziua de Liga Campionilor!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!