SOCANT! Un suporter a aruncat cu un cutit intr-un fotbalist, in timp ce acesta sarbatorea un gol! Unde s-au petrecut incidentele socante

SOCANT! Un suporter a aruncat cu un cutit intr-un fotbalist, in timp ce acesta sarbatorea un gol! Unde s-au petrecut incidentele socante

Scene socante la un meci de fotbal, cand un fan a aruncat un cutit spre un jucator in timpul unui meci de fotbal. 

Totul s-a petrecut in Columbia, la un meci dintre Millonarios si Medellin, care s-a incheiat cu victoria primei echipe, la scorul de 2-1. 

David Macalister Silva, starul celor de la Millonarios, a fost cel care a fost lovit de cutitul aruncat de fan, insa acesta nu a fost ranit. 

Aparent, nu ar fi primul incident de acest gen petrecut pe stadionul celor de la Medellin. Fanii echipei din capitala Columbiei sunt cunoscuti a fi violenti. Intr-un incident trecut, acestia s-au batut cu fanii unei alte echipe de fotbal cu machete. 

Ulterior, responsabilul de acest gest a fost gasit si judecat. Suporterul vinovat va fi interzis la stadion pe o perioada de 3 ani si va plati o amenda uriasa. 

Cei de la Millonarios au emis un comunicat oficial prin care isi expun gandurile referitoare la cele intamplalte. 

"Millonarios crede ferm ca fotbalul trebuie sa fie un mediu de pace, de armonie si convietuire, si ca toate stadioanele din tara trebuie sa fie scene pline de bucurie si divertisment, inconjurati de egalitate si competenta sanatoasa", au spus oficialii clubului columbian. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîțu, la Bruxelles pentru negocieri privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă
BRAT
Modifică setările cookies