VIDEO ”Oh, what a shot”! Reușită FANTASTICĂ a lui Enes Sali, care a ajuns la 4 goluri în ultimele 4 meciuri din America

Enes Sali FC Dallas Isaiah Parker MLS Next Pro North Texas SC Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 11:34
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 11:39

Cel mai tânăr debutant din istoria naționalei României nu a debutat încă în MLS la FC Dallas, dar înscrie pe bandă rulantă la satelitul North Texas SC, din liga a treia nord-americană.

Cu Enes Sali din nou marcator, North Texas SC (satelitul lui FC Dallas) a câștigat cu 4-0 meciul disputat în noaptea de miercuri spre joi din MLS Next Pro (liga a treia din America de Nord) cu Minnesota United 2.

Intrat în minutul 45+7 în locul lui Isaiah Parker, accidentat, Sali a stabilit scorul final în minutul 67, după o acțiune splendidă, încununată cu o execuție fantastică.

”Oh, what a shot!”, a exclamat comentatorul partidei la golul lui Enes Sali.

Pentru Sali a fost al șaselea gol al sezonulului la satelitul lui FC Dallas, și al patrulea în ultimele patru meciuri, dar ”perla” lui Gică Hagi încă își așteaptă debutul oficial în MLS, acolo unde clubul-mamă nu se bazează deloc pe serviciile lui.

Dallas a plătit 3 milioane de euro pentru Enes Sali

Enes Sali, cel mai tânăr debutant din istoria naționalei României, nu mai prinde însă nici măcar banca de rezerve la FC Dallas, pentru care încă nu a jucat vreun meci oficial, deși a ajuns în MLS din luna ianuarie.

El a fost transferat de la Farul Constanța, clubul lui Gheorghe Hagi, la clubul american pentru o sumă de aproximativ 3 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!