"Nu o să mai iasă din echipă". Reacție importantă după evoluția lui Radu Drăgușin în meciul cu Manchester City

radu dragusin Ilie Dumitrescu Tottenham Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2024, 00:34
Data actualizarii: Miercuri 15 Mai 2024, 00:38

Radu Drăgușin a fost titular integralist în partida dintre Tottenham și Manchester City, în care oaspeții s-au impus cu scorul de 2-0. 

Internaționalul român a avut o evoluție bună, reușind să se achite de sarcinile sale pe faza defensivă. Ilie Dumitrescu este de părere că jocul arătat de fundaș a fost unul solid, considerând că a făcut un pas important pentru a-l convinge pe Ange Postecoglou de calitățile sale. 

"Drăgușin a făcut un meci foarte bun. Neașteptat de bun. Dacă e să analizăm minutele jucate în acest sezon, de când a semnat cu Tottenham... a fost foarte, foarte bun pe faza defensivă. A greșit câteva pase, a încercat niște progresii la picior, din dorința de a face și mai mult, pentru că a făcut un joc foarte bun pe faza defensivă. A încercat să vină cu ceva în plus și pe construcție.

Dar, per total, ce îl interesa pe Postecoglou, pe faza defensivă a fost foarte bine. Eu nu am mai văzut echipa așa solidă, mereu era expusă în apărare. Cred că nu o să mai iasă din echipă, pentru că Van de Ven a arătat bine ca fundaș stânga", a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Radu Drăgușin, nota 7.5 în meciul cu Manchester City

Fundașul român a primit una dintre cele mai mari note ale jucătorilor lui Tottenham la meciul cu Manchester City. Cei de la Spurs Web i-au acordat lui Radu Drăgușin nota 7.5 și au avut cuvinte de laudă la adresa internaționalului român.

Britanicii au fost impresionați de intervenția cu capul a lui Drăgușin la șutul lui Bernardo Silva.

”Acest meci a fost unul uriaș pentru Drăgușin. A fost dificil pentru el să ajungă în primul 11, iar prestația din meciul cu Manchester City a fost de departe cea mai bună apariție a sa în tricoul lui Spurs.

Poate a fost ofsaid, dar acea intervenție cu capul a fost superbă. S-a descurcat și în fața lui Haaland”, au scris britanicii de la Spurs Web.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!