Meci consistent pentru Andrei Rațiu în LaLiga! Veste bună pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024

Andrei Ratiu Rayo Vallecano Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Martie 2024, 17:11
Data actualizarii: Duminica 31 Martie 2024, 17:09

Andrei Rațiu (25 de ani), fundașul lui Rayo Vallecano, a jucat aproximativ 80 de minute în ultima etapă din LaLiga.

Revenit la echipa de club după meciurile amicale ale naționalei României contra Irlandei de Nord (1-1) și Columbiei (2-3), Andrei Rațiu a început de pe banca de rezerve meciul lui Rayo de pe terenul celor de la Celta Vigo (0-0).

Andrei Rațiu, 80 de minute jucate în Celta Vigo - Rayo Vallecano 0-0

Rațiu a profitat însă de accidentarea mijlocașului Alvaro Garcia, iar antrenorul Inigo Perez l-a introdus pe român în minutul 16. Rațiu a avut o prestație consistentă, a fost activ pe faza ofensivă și și-a trecut în cont un meci fără gol primit.

Pentru Andrei Rațiu a fost meciul din LaLiga cu cele mai multe minute în acest an. În 2024, fundașul dreapta a fost rezervă neutilizată în șapte partide, în două a fost introdus pe final și o singură dată a fost titular, contra lui Atletico Madrid, când a jucat 64 de minute.

După remiza cu Celta Vigo, Rayo Vallecano rămâne pe locul 16, cu 30 de puncte, la cinci lungimi peste prima poziție retrogradabilă, ocupată de Cadiz.

Meciul consistent prins de Andrei Rațiu este o veste bună și pentru selecționerul Edi Iordănescu, cel care s-a plâns că anumiți stranieri joacă foarte puțin la echipele de club înainte de EURO 2024.

Următorul meci al echipei lui Andrei Rațiu este programat peste două săptămâni, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 17:15, contra lui Getafe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!