Goian: "Vreau sa merg la CFR, e EXCLUS la Dinamo!"

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Ianuarie 2010, 17:10

Dorin Goian poate fi al doilea fost stelist pe care CFR il ia in aceasta iarna, dupa Dica.

Muresan: "Goian nu s-ar impotrivi sa vina la CFR!"

Cei de la CFR Cluj vor sa-si intareasca apararea cu Goian, iar fundasul nu spune nu.

Goe a declarat in exclusivitate pentru www.sport.ro va vrea sa mearga la CFR si asteapta ca oficialii clujeni sa se inteleaga cu Palermi pentru un imprumut pana in vara.

"Prima data ar trebui sa se discute cu Palermo. Mi-as dori sa vin la CFR pentru as juca mai mult. Daca s-ar intelege pentru un imprumut din vara, nu as spune nu!", a spus Goian pentru www.sport.ro.

"Cei de la CFR trebuie sa discute cu cei de la Palermo. Eu nu am vorbit cu nimeni, nu m-a sunat nimeni. Eu ma pregatesc, ma antrenez, sunt jucator sub contract. E greu sa vorbesc, sunt multe probleme. Daca ar fi sa aleg intre Steaua si CFR, as alege Steaua.

Deocamdata sunt la CFR. E greu sa mai revin la Steaua, ati vazut ce a zis domnul Becali ca nu mai da salarii peste 120.000 de euro. Aici am si eu un salariu bun, e greu sa mai revin. Sunt multe probleme care nu depend de mine.

Oricat mi-as dori sa joc alaturi de fratele meu, acest lucru nu se va intampla la Dinamo. Ii respect pe cei de acolo, dar acest lucru nu se poate. Nu are legatura cu faptul ca am jucat la Steaua. Nu pot sa ma bag singur in gura lupului.

Relatia mea cu Zenga este de respect in primul rand. El m-a ajutat sa plec in strainatate. In viata este posibil orice, nu am ramas certati. " a mai spus Goian pentru www.sport.ro

Iuliu Muresan a confirmat interesul pentru Dorin Goian, insa Victor Becali e suparat pe metoda clujenilor de a-l lua pe fundasul de nationala.

"Depinde de Palermo daca Goian va veni la CFR! Nu am vorbit cu Goian dar stiu ca nu s-ar impotrivi sa vina la CFR! Sunt convins ca si Dinamo l-ar vrea pe Dorin Goian!", a spus Iuliu Muresan la Sport.ro!

"CFR Cluj incearca sa il ia prin alte mijloace, umbla prin spatele cortinei. E problema lor, oamenii lucreaza asa cum cred...", a spus Victor Becali ieri la gsptv.

"Este adevarat ca il vrem pe Goian, dar va fi greu sa il luam", a spus presedintele clujenilor, ieri, conform Onlinesport.

Ratingul României a fost menţinut de S&P. De ce nu am ajuns la "junk"
BRAT