Dragos Grigore, in echipa cu Ibrahimovic! Fostul capitan al lui Dinamo, unul dintre cele mai bune transferuri din Ligue 1:

Dragos Grigore, in echipa cu Ibrahimovic! Fostul capitan al lui Dinamo, unul dintre cele mai bune transferuri din Ligue 1:

Transferat in aceasta vara de Toulouse, Dragos Grigore, fostul capitan al lui Dinamo, a fost inclus in echipa etapei a patra din Ligue 1, dupa un meci foarte bun facut impotriva lui Evian. Toulouse a castigat cu 1-0 partida disputata in weekend.

Plecat in aceasta vara la Toulouse, dupa 6 ani la Dinamo si peste 130 de partide jucate in tricoul alb-rosu, Dragos Grigore s-a adaptat rapid in Ligue 1, devenind titular la noua sa formatie.

Considerat deja de catre fanii lui Toulouse unul dintre cele mai bune transferuri ale verii, fundasul in varsta de 27 de ani a bifat toate partidele disputate pana acum in campionat, cu Nice, Lyon, Bastia si Evian, iar in ultima etapa a avut o evolutie aproape perfecta.

Integralist in meciul cu Evian TG, fundasul a primit un galben in minutul 45, insa presa din Hexagon a avut doar cuvinte de lauda la adresa lui: "Fundasul roman a fost foarte solid in axul central in fata echipei Evian. A dat dovada de mult angajament. Se anunta ca un transfer foarte bun pentru Toulouse".

Astfel, Grigore a fost inclus si in echipa etapei a IV-a din Ligue I in opinia maxifoot.fr, alaturi de fotbalisti precum Zlatan Ibrahimovic si Maxwell.

Primul 11 al etapei din Ligue I: Carrasso (Metz) - Mariano (Bordeaux), Kone (Lorient), Grigore (Toulouse), Maxwell (PSG) - Payet (Marseille), Gillet (Bastia), Cyprien (Lens) - Thauvin (Marseille), Coulibaly (Lens) - Ibrahimovici (PSG).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Surprize uriașe în marile orașe din țară. Scripcaru pierde primăria Brașov după 16 ani. Robu, învins de Fritz la Timișoara
BRAT