Inca o dezvaluire SOC: "Mutu a prizat cocaina pentru a face SEX mai bine!"

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Decembrie 2009, 09:35
Inca o dezvaluire SOC: "Mutu a prizat cocaina pentru a face SEX mai bine!"

Inca un episod socant din viata lui Adi Mutu este povestit in cartea "Ca nimeni altul - Adrian Mutu, consacrarea unui Fenomen" - a luat cocaina pentru a da mai mult randament in dormitor, scrie autorul Matteo Morandini.

Acesta este inceputul declinului pentru Mutu:

“Primul sezon la Chelsea, ulterior unui inceput exaltant, nu e pentru Mutu la inaltimea asteptarilor: pana la final inscrie opt goluri in 27 de meciuri si, nu numai din cauza lui, desigur, Chelsea se opreste in semifinalele Champions League si termina a doua in Premiership. Prea putin pentru Abramovici, care il demite pe Claudio Ranieri si il cheama pe omul miracolelor, Jose Mourinho. De la Mutu, toti se asteptau sa faca in sfarsit saltul. Dar se produce ruptura: dupa numai doua meciuri in campionat, in septembrie 2004, Adrian e descoperit pozitiv cu cocaina la un control antidoping”.

Se pare ca relatia zbuciumata cu Laura Andresan l-a facut pe Mutu sa-si piarda concentrarea:

“Povestea fierbe si mai tare in galeata zvonurilor pentru ca Adrian admite consumul de cocaina, dar il justifica - n-a fost pentru a-si creste prestatiile sportive, ci mai degraba pe cele sexuale, avand in vedere legatura zbuciumata de atunci cu un star porno (n.r. - Laura Andresan), in timpul careia, dupa cum a scris un ziar britanic, el «a baut sangele ei». Era vorba, mai ales, in spatele acelei «explozii », de viata dezordonata a unui talent pierdut”.

Sursa: Libertatea

Părinții reclamă proasta organizare a Evaluării Naționale. Reacția lui Andronescu
BRAT