Ciprian Tatarusanu Abha Al Ittihad Karim Benzema Stranieri

VIDEO Ciprian Tătărușanu nu a avut nicio șansă în fața lui Karim Benzema. Cum l-a învins atacantul francez

Al Ittihad și Abha s-au întâlnit în etapa a 13-a din campionatul Arabiei Saudite. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Noiembrie 2023, 20:48
Data actualizarii: Vineri 10 Noiembrie 2023, 20:57

Aflată pe locul șase, la 14 puncte distanță de liderul Al Hilal, Al Ittihad avea nevoie de toate cele trei puncte, pentru a rămâne aproape de podium. 

Karim Benzema l-a învins pe Ciprian Tătărușanu

După trei remize și două înfrângeri în competiția internă, în urma cărora antrenorul principal a fost demis, Al Ittihad a început bine partida. 

În minutul 38, gazdele au primit o lovitură de pedeapsă, transformată perfect de Karim Benzema în fața lui Ciprian Tătărușanu.

Ce a remarcat Zlatan Ibrahimovic la Ciprian Tătărușanu

Zlatan Ibrahimovic a răspuns în Gazzetta dello Sport la câteva întrebări fulger, iar când a fost chestionat despre colegul de la AC Milan care se îmbrăca cel mai bine, „Leul” i-a oferit creditele lui Tătărușanu.

„(n.r. Cel care se îmbrăca cel mai bine) Eh, nu sunt mulți... Tătă (n.r. Ciprian Tătărușanu)!”, au fost cuvintele lui Zlatan Ibrahimovic.

La AC Milan, portarul român a bifat 37 de apariții în poarta rossonerilor, a încasat 48 de goluri și a reușit să obțină 12 clean sheet-uri în peste 3000 de minute petrecute în echipamentul clubului.

Zlatan Ibrahimovic a avut două mandate la AC Milan: În perioada 2010 - 2012 și 2020 - 2023. „Leul” a participat în 163 de partide pentru rossoneri, a înscris 93 de goluri și a pasat decisiv în 35 de situații.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!