Adrian Mutu a schimbat 7 masini in 2 ani! Vezi in cate zile a invatat italiana:

Miercuri 02 Decembrie 2009, 10:58
Adrian Mutu a schimbat 7 masini in 2 ani! Vezi in cate zile a invatat italiana:

"Ca nimeni altul”, este cartea despre viata lui Adrian Mutu. Cartea a aparut luna trecuta in Italia, costa 18 euro si a fost scrisa de Matteo Morandini.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

La 20 de ani, isi construise un nume la Dinamo, iar cand a ajuns la Inter Milano, italienii s-au pus pe scormonit in viata lui privata, afland ca Mutu schimba masinile straine aproape ca pe ciorapi. Adrian Mutu si-a luat carnetul de conducere in 1998, pe cand era la Dinamo, iar in 2000, atunci cand a ajuns la Inter Milano, cazuse in mania vitezei.

“Mutu are o slabiciune pentru masinile care ating viteze mari: la numai 20 de ani, deja a avut sapte, toate masini germane cu multi cilindri. Mutu a invatat italiana in timp record: 15 zile, pentru a intelege si a se face inteles”, scrie Matteo Morandini.

Scriitorul Morandini povesteste: “Din Adrian a ramas doar un tablou pe care Moratti l-a cumparat cu 3.000 de euro si pe care l-a asezat in vitrina clubului. Adi e doar amintire la Milano”, scrie Libertatea.

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe justiţie pe 26 mai"
BRAT