GALERIE FOTO Un tată mândru! Fetele unui fotbalist legendar al Angliei, apariții sexy în costum de baie! Cum a reacționat acesta 

Alan Shearer Chloe Shearer Hollie Shearer Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iunie 2023, 21:09
Data actualizarii: Vineri 23 Iunie 2023, 21:21

Alan Shearer (52 ani) a fost un mare fotbalist englez, care a evoluat pentru doar trei cluburi de-a lungul carierei. 

Alan Shearer a doborât numeroase recorduri în Premier League de-a lungul celor 18 ani de carieră, în care a evoluat la Southampton, Blackburn și Newcastle, de unde s-a retras în 2006. Acesta încă deține recordul pentru cele mai multe goluri marcate în Premier League, având 260 de reușite, urmat de Harry Kane, cu 213 goluri. 

Shearer a fost până de curând și jucătorul care marcase cele mai multe goluri într-un sezon din Premier League, însă Erling Haaland s-a ocupat să doboare această bornă. Acesta are cu ce se mândri și pe plan personal, cu două fete, Hollie și Chloe, dar și un băiat, Will. 

Fetele lui Alan Shearer sunt superbe 

Recent, copiii lui Shearer s-au pozat împreună, la plajă, iar cele două fete nu s-au sfiit să își etaleze corpurile în costum de baie. „A Team” este descrierea pozei postată de Chloe, la care Alan Shearer a reacționat imediat, lăsând un comentariu. 

Chloe și Hollie se pozează non-stop împreună, iar fostul fotbalist profită de fiecare ocazie pentru a se mândri cu fetele lui.   

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!