Un jucător de fotbal a murit la doar 25 de ani. "Ne-ai dăruit doi ani plini de bucurie, vei fi profund regretat"

Amitral Simon NFL Stiri
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 23:00
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 23:01

Fostul jucător de fotbal american al Universității Albany, Amitral "AJ" Simon, a decedat la vârsta de 25 de ani.

Simon era considerat un potențial selecționat în draftul NFL din săptămâna viitoare. A ocupat locul 2 în "Top 25 CBS Sports Draft Picks". 

"Va fi profund regretat"

Amitral Simon a ajutat echipa de fotbal a Universității Albany să ajungă în semifinalele playoff-ului FCS în sezonul trecut și a obținut onoruri de primă echipă All-CAA după înregistrarea a 55 de placaje și a 12.5 sack-uri.

"AJ" a înregistrat cinci sack-uri și 10.5 plafoane în sezonul 2022, după ce s-a transferat de la Universitatea Bloomsburg.

"Programul de fotbal al UAlbany a fost profund întristat să afle de trecerea în neființă a fostului student Amitral 'AJ' Simon în această dimineață,"

"AJ a fost un tânăr și un coechipier extraordinar pe tot parcursul timpului său la UAlbany. A fost un model atât pe teren, cât și în afara lui, servind ca o coloană vertebrală a acestui program în ultimii doi ani. Va fi profund regretat." se arată în comunicatul Universității din Albany.

  • Cauza morții nu a fost încă făcută publică.

Mesajul dureros al antrenorului săuâ

"Am petrecut doi ani plini de bucurie antrenându-l pe AJ Simon," a postat antrenorul de la Albany, Greg Gattuso, pe rețelele sociale. 

"Rugăciunile mele sunt dedicate familiei Simon. Te iubesc, AJ, și vei avea întotdeauna un loc special în inima mea #8." a încheiat antrenorul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!