Ucigasul lui Hardy a ajuns dupa gratii! Vezi cati ani de inchisoare a primit!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2012, 19:53
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2012, 19:53

Ionut Tanasoaia a fost trimis la inchisoare, dupa scandalul cu baschetbalistul Hardy, in urma caruia americanul a murit pe 9 octombrie 2011. la Giurgiu

"Gypsy gypsanu" a primit 5 ani de si poate ataca decizia prin apel si recurs

Tanasoaia a declarat, in fata instantei: "L-am lovit, nu am prea multe de spus fata de declaratia precedenta. Era la masa cumnatului meu si tragea de el. I-am zis sa-l lase in pace. Nu stiu limba engleza, nu stiu daca americanul a inteles. Victima mi-a pus mana in gat si i-am aplicat o lovitura in zona fetei, la gura. Una singura" a declarat Tanasoaia in fata judecatoarei.

In apararea clientului sau, avocatul a declarat ca sunt 21 de martori audiati si ca nici unul nu s-a aratat de incidentul petrecut in clubul din Giurgiu: "Ba, mai mult, au ramas in club si dupa incident. Nu exista probe suficiente. Mediatatizare excesiva a cazului a influențat actul de justitie. Tinerii prezenti in club nu au fost traumatizati".

Baschetbalistul american Hardy Chauncey (23 de ani) de la CSS Giurgiu a murit pe 9 octombrie la scurt timp dupa ce a fost operat la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti, unde a fost adus in urma unei agresiuni petrecute intr-un local din Giurgiu, la cateva ore de la castigarea meciului cu Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!