Se cauta un greu - Tu esti noul superstar Local Kombat!

Local Kombat Sara si Vintila SE CAUTA UN GREU Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Aprilie 2010, 13:13
Data actualizarii: Marti 27 Aprilie 2010, 13:15

Sara si Vintila dau alarma la Sibiu! "Se cauta un greu" are deja 4 finalisti – cei mai buni bucuresteni si cei mai buni moldoveni. Urmeaza selectiile de la Sibiu si Timisoara.

Sambata 1 mai si duminica 2 mai, "Se cauta un greu" cu Sara si Vintila se muta la Sibiu, in Promenada Mall Shopping City. Greii cu bratele ca piatra si pumnul ca stanca sunt asteptati sa-si arate calitatile de luptatori si sa impresioneze juriul pentru a ajunge in marea finala.

 

Finala "Se cauta un greu" e pe 13 mai, in direct la Sport.ro, gala in care cei 8 finalisti vor concura pentru contracte de luptatori profesionisti Local Kombat in acelasi ring cu Ionut Iftimoaie si Catalin Zmarandescu.

 

Duminica, in direct de la ora 16:00 la Sport.ro, se afla cei mai buni doi grei de la Sibiu care merg in finala „Se cauta un greu”.

 

Daca ai peste 90 de kilograme si nu ai participat niciodata la o gala Local Kombat sau Kombat.ro, inscrie-te cu un e-mail la adresa [email protected] si poti deveni noul Morosanu sau Iftimoaie. Pentru mai multe detalii, contacteaza-l pe promotorul Local Kombat si K-1 in Romania, Eduard Irimia, la adresa [email protected].

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!