Rednic: "Cel mai greu va fi cu Franta!"

Echipa Nationala Euro 2008 Franta Mircea Rednic Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iunie 2008, 14:11
Data actualizarii: Vineri 06 Iunie 2008, 14:14
Mircea Rednic spune ca prima partida la un turneu final este si cea mai importanta. "Puriul" are incredere in selectionerul Victor Piturca despre care declara ca "a demonstrat pana acum ca poate face fata la un astfel de nivel".

Antrenoroul dinamovist a declarat pentru Mediafax ca partida cu Franta de luni va fi cea mai grea dar si cea mai importanta de la turenul final. "Sunt trei meciuri foarte importante, dar cel mai greu va fi primul. Partida cu Franta va fi cea mai importanta şi cea mai grea. Conteaza foarte mult cum pleci intr-o competitie. Piturca a demonstrat pâna acum ca poate face fata la un astfel de nivel şi am incredere in el. in meciurile importante din preliminarii a gestionat foarte bine situatiile aparute. Acum depinde şi de inspiratia lui din zilele respective", a declarat Rednic.


Tehncianul considera ca exista o diferenta mare intre partidele din preliminarii şi cele de la turneul final, unde România poate obtine calificarea din grupa C cu Franta, Italia şi Olanda. "Eu cred şi sper ca România sa se califice din aceasta grupa. De ce nu? E diferenta mare fata de meciurile din preliminarii, care se joaca tur-retur. Aici e un singur meci, de care pe care. Depinde insa foarte mult şi de şansa. Oricum trebuie mers pâna la capat, pentru ca in astfel de meciuri nu ai nimic de pierdut, numai de câştigat. Nu conteaza câte puncte vom reuşi sa acumulam, mai important este sa ne calificam", a mai spus Rednic.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!