Mesajul apărut pe Facebook-ul lui Lucian Burdujan, la două săptămâni după ce a fost dat dispărut

Lucian Burdujan mesaj Lucian Burdujan Stiri Lucian Burdujan
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Noiembrie 2023, 22:20
Data actualizarii: Marti 14 Noiembrie 2023, 22:20

Lucian Burdujan (39 de ani) a fost dat dispărut de Poliția Română.

Lucian Burdujan ar fi picat, se pare, în ghearele unui viciu groaznic, jocurile de noroc, după cum afirmă fosta sa soție. 

Fotbalist care a evoluat la echipe importante din România, dar a jucat și la formații din străinătate, fosul atacat a avut salarii mari, care i-ar fi permis să ducă o viață liniștită. Nu și-a investit banii, ci i-ar fi cheltuit pe toți și ar fi ajuns la fundul sacului. Viciul său - jocurile de noroc - l-ar fi dus într-o situație delicată. 

La două săptămâni de când a fost dat dispărut de Poliția Română, pe contul de Facebook al fostului atacant de la Rapid și FCSB a apărut un mesaj de ”rămas-bun” pentru tatăl său.

Mesajul postat pe Facebook-ul lui Lucian Burdujan

"Nu există pierdere sau durere mai mare în viată ca atunci când pierzi pe cineva …Un om cu caracter și de valoare …Odihnește-te în pace, tata!", a fost mesajul postat pe Facebook-ul lui Lucian Burdujan.

Burdujan și-a început cariera la Ceahlăul, în orașul natal Piatra Neamț, iar în 2004 a făcut pasul la Rapid. Au urmat FC Vaslui și FCSB, iar din 2011 și până în 2020 a evoluat în străinătate, în Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Gibraltar și Grecia.

  • În 2020, fostul atacant a pus capăt carierei de fotbalist.
  • 171 de meciuri a jucat Lucian Burdujan în Liga 1
  • 36 de goluri a marcat Lucian Burdujan în Liga 1
  • Debut în Liga 1: 24.08.2002 - Ceahlăul Piatra-Neamț - FC UTA Arad 6-0

Adrian Porumboiu îl considera cel mai bun atacant din Liga 1 

Fost jucător la FC Vaslui, Lucian Burdujan era unul dintre preferații lui Adrian Porumboiu. Omul de afaceri îl considera în 2009, într-un interviu acordat pentru publicația Adevărul, cel mai bun atacant din Liga 1. Între 2008 și 2011, jucătorul născut în Piatra Neamț a marcat pentru gruparea patronată de Porumboiu 10 goluri în 44 de partide. 

"Consider că e cel mai bun atacant din Liga 1, dar nu-l înţeleg de ce nu face pasul pe care îl aşteaptă toată lumea. Pasul care poate să-i confere o prezenţă în orice campionat din Europa. Burdujan a fost amendat în multe rânduri pentru anumite lucruri care au ieşit din sfera regulamentului nostru, dar sunt dispus să uit de orice amendă, dacă îşi va arăta adevărata valoare", spunea fostul mare arbitru internațional. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!